Nova capsule kolekcija Aleksandre Dojčinović

Nova capsule kolekcija
Aleksandre Dojčinović

Lei Lou by Aleksandra Dojčinović capsule kolekcija

Jednu od najiščekivanijih filmskih priča godine, ’Pedeset nijansi mračniji’, koja je jučer imala svečanu premijeru u CineStar Gold Class by American Express,  na svoj je način obilježila i dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Njena mini kolekcija haljina također je premijerno predstavljena sinoć, u sklopu hrvatske premijere ovog hit filma nastalog po istoimenom književnom bestselleru. Ovom capsule kolekcijom, nekoliko nijansi mračnijom no inače, dizajnerica je svom brendu udahnula dozu mistike, ali i seksipila, budući da je svaki od pet modela u crnoj boji, maksimalno ženstven, s detaljima koji otkrivaju taman toliko da zagolicaju maštu promatrača.

Lei Lou by Aleksandra Dojčinović capsule kolekcija 5

Crnom, kao ne-bojom najteže je postići ono što žarkim tonovima postižemo bez problema, a to je upečatljivost. Obožavam raditi s crnom jer, osim što volimo misliti da je s njom gotovo nemoguće pogriješiti i da je neodoljivo decentna, iskoristi li se na pravi način, ona može biti glamurozna do te mjere da postane gotovo avangardna”, izjavila je dizajnerica.

Lei Lou by Aleksandra Dojčinović capsule kolekcija 6

No, da ne ostane sve tako crno, Dojčinović je svoje prve ‘mračnije’ haljine raznježila kontrastnim podstavama, visokim ovratnicima, dodala im je rukave i cijele fragmente od bogatih slojeva perja, pomične niske od šljokica, a korzetirani gornji dijelovi ukrašeni su cvjetnim aplikacijama. Metri tila pretočeni u volane ispod kojih se nježno naziru rublje i čipkaste čarape evociraju doba ženstvenosti i seksipila na najljepši način, decentno i bez pretjerivanja, na način svojstven dizajnerici od samih početaka rada do danas.

Lei Lou by Aleksandra Dojčinović capsule kolekcija 3
Ova capsule kolekcija sjajan je minijaturni presjek cjelokupnog Lei Lou stvaralaštva, jer obuhvaća sve čime se brend danas bavi, od dizajna odjeće do, odnedavno, i cipela koje postaju sve prepoznatljiviji segment dizajneričinog bogatog opusa.

Lei Lou by Aleksandra Dojčinović capsule kolekcija 2

Lei Lou by Aleksandra Dojčinović capsule kolekcija 9

Učitati još
Zatvori