Njemačke modne blogerice koje trenutno pratimo

Njemačke modne blogerice koje
trenutno pratimo

Kada govorimo o najuspješnijim modnim blogovima u svijetu, oni najčešće dolaze iz Amerike, skandinavskih zemalja, Francuske ili Italije. No, i druge zemlje imaju itekako uspješnu blogosferu, a možda najbolji primjer stiže nam iz Njemačke, o čijim smo vam blogericama i njihovom stilu već pisali prošlog ljeta. One su i dalje na sceni i još popularnije no tada, ali u fokus stalno dolaze i neke druge koje ostavljaju dojam. Njemačke blogerice koje trenutno pratimo pronađite u nastavku.

CAROLINE DAUR (@carodaur)

Naočita plavuša Caroline Daur, 21-godišnja je njemačka blogerica koja trenutno u Hamburgu studira poslovnu administraciju. Paralelno, vodi super uspješan blog i profile na društvenim mrežama, a samo na Instagramu ima milijun followera. Svoj blog opisuje kao miks stvari koje voli, i to s područja mode, fitnessa, putovanja, fotografije i hrane. Za Caroline ste možda čuli nedavno kada je ostvarila suradnju s M.A.C Cosmetics i osmislila vlastitu nijansu ruža za usne, a mogli ste ju i vidjeti na pisti nedavne revije Dolce & Gabbane, za koju ju je slavni dizajnerski dvojac angažirao iz redova millenialsa.

carodaur

carodaur4

carodaur5

carodaur2

carodaur3

SANDRA EBERT (@black_palms)

Sandru Ebert zamijetili smo još ranije ove godine, a u siječnju smo vam pisali o nekim njenim zimskim kombinacijama koje bi vas mogle inspirirati. I u proljetnoj sezoni ova njemačka blogerica nastavlja u istom ritmu i prezentira nam lookove koji spajaju stil i udobnost. Veliki puloveri i sweatshirti, traper, midi suknje i tenisice, komadi su koji u ormaru blogerice iz Münchena uvijek pronalaze svoje mjesto. Black Palms, adresa je na koju vrijedi zaviriti po dozu inspiracije.

black_palms

black_palms2

black_palms3

LISA HAHNBÜCK (@lisarvd)

Lisu Hahnbück najbolje smo upamtili po redovitom pojavljivanju na street style fotografijama za vrijeme tjedana mode, a osim kao street style zvijezdu, oni bolje upućeni znaju je i kao autoricu bloga Lisa Rvd. Adresa je to koja na jednome mjestu okuplja teme s područja mode, ali i putovanja, jer Lisa je velika obožavateljica upoznavanja novih kultura i najnovijih ‘it’ mjesta u svjetskim metropolama. Svojim odjevnim kombinacijama pak nastoji dati dozu inspiracije i hrabrosti svima onima koji se žele igrati odjećom i modnim trendovima, ali se ne usude ili misle da njihov budžet ne podrazumijeva neke veće modne eksperimente.

lisarvd5

lisarvd

lisarvd2

lisarvd3

lisarvd4

AYLIN KÖNIG (@aylin_koenig)

Još jedna njemačka blogerica s bazom u Hamburgu odaziva se na ime Aylin König i na njene ste fotografije već nesumnjivo naletjeli, lutajući prostranstvima Instagrama. Ondje Aylin ima publiku od 200.000 followera, koji prate sve njene osobne dogodovštine, u spektru od mode do stila života. O modi je najviše naučila za vrijeme studija poslovne administracije u Kölnu, gdje je kroz maloprodaju i radila u modnoj branši, a to ju je naknadno potaknulo na otvaranje vlastitog bloga. Već jedan pogled na njene kombinacije dat će vam do znanja kako je Aylin u toku sa svim modnim trendovima, a fotografije stvara i objavljuje na blogu uz pomoć svog dečka Tobiasa.

aylin_koenig2

aylin_koenig4

aylin_koenig5

aylin_koenig3

aylin_koenig

SONIA LYSON (@soniafrancex)

Iako blog kao takav zapravo ni nema, Sonia odgovara svemu onome što smatramo pod pojmom Instagram blogerice. Na ovoj društvenoj mreži prati ju nešto manje od 80.000 ljudi, a ova ‘it’ djevojka s bazom u Berlinu već je i vrlo uspješna te surađuje s brojnim modnim brendovima koji joj poklanjaju svoju odjeću i honoriraju za objave na Instagramu. Odlične fotke, trendovske kombinacije i razne druge sitnice koje njen život u Berlinu čine potpunim, mogu se pronaći na ovom cool Instagram feedu.

soniafrancex

soniafrancex2

soniafrancex5

soniafrancex3

soniafrancex4

Učitati još
Zatvori