Nina Violić je zvijezda nove kampanje za nakit

Nina Violić je zvijezda nove
kampanje za nakit

Nina Violić, Grubić design kampanja 1

Jedan od dugovječnijih domaćih brendova nakita, koji danas plijeni naročito mnogo pozornosti modne publike, krije se iza imena Grubić design. U 30 godina dugoj povijesti, ovo je dizajnersko ime lansiralo brojne kolekcije, koje su redovito slijedile bezvremenski koncept, od ulične mode do ekstravagancije.

Uvijek pomalo mističan i samozatajan, no zato istinski poseban, Grubić design nakit iza kojeg stoje Mladen i Petar Grubić od samih je svojih početaka davao do znanja kako dizajneri ne robuju hirovitim modnim trendovima, već nastoje slaviti individualnost. Biti drugačiji, u moru brendova brze mode kojima se većina pokorava u današnje vrijeme, nije nimalo lak zadatak, no upravo ovaj nakit omogućava eksperimentiranje, građenje stila i pronalaženje nekog svog novog ‘ja’.

Nina Violić, Grubić design kampanja 2

Pratiteljima dizajnerskog dvojca iza Grubić designa sigurno je poznato kako je jedna od najvećih obožavateljica ovog nakita Josipa Lisac, no možda je ipak manje poznato da ga redovito nosi i naša poznata glumica, genijalna Nina Violić. Upravo se ona našla u ulozi zaštitnog lica nove Grubić design kampanje, kojom brend ujedno obilježava svoj 30. rođendan. Nina je za potrebe ovih vizuala stala pred objektiv Mare Milin, a rezultat je serija od šest fotografija kroz koju Ninu Violić upoznajemo kroz različite uloge.

Nina Violić, Grubić design kampanja

Nakit koji nosi dio je stalnih Grubić design kolekcija i dijeli se u šest kategorija: elizabetanski (biseri i medaljoni), barokni (venecijanski kristal i mesing), tradicijski (staklene perle s elementima paške čipke), kapsula budućnosti (kovane kravate i obruč narukvice), Grace Jones (murano sa specijalnim efektom raspucanog terakota) i Džungloidi (koža, poludrago kamenje, korijenje tropskih biljaka).

Nina Violić, Grubić design kampanja 3

Nova Grubić design kampanja

 “Danas kada predajem ove vizuale, znam da ih je 6. A trebao je biti neki drugi broj. Ali, ništa nije slučajno. Htjela sam da Nina Violić na ovim fotografijama bude glumica, ali i da se kroz dvojnost tragedija-komedija kazališnog principa prozire ona kao osoba. S njom je to neminovno. Ona je jedna od privatno najjačih osobnosti hrvatskog glumišta. Ponekad te strah od te njene osobnosti kolika je (smijem se, jer je poznam dobrih 20 godina). Nakit, Grubići, njihove vizije, vizije poredane na stolu, a onda ti snažni komadi na snažnoj osobi. Sam taj nakit ima snažnu osobnost. Imaju je i Petar i Mladen. A i ja.”, otkrila je više detalja o snimanju fotografkinja Mare Milin.

Nina Violić, Grubić design kampanja 4

Pozitivne dojmove nakon odrađene kampanje nije skrivao ni Petar Grubić: “Mislim da ova serija fotografija odlično prikazuje raznolikost našeg asortimana i vizija, koju velik broj naših stalnih klijenata voli isticati. Uloge i emocije koje je Nina Violić sposobna izmjenjivati takvom lakoćom i brzinom za mene su neviđene, a Mare stilski toliko paše našem dizajnu da se iskreno nadam da će samo njeni potpisi padati na sve naše buduće kampanje.”

Nina Violić, Grubić design kampanja 5

Grubić design galerije inače možete pronaći u Zagrebu (Radićeva 10), Šibeniku, na Cresu, u Novalji, Pagu i uskoro u Splitu, a posjetiti možete i webshop brenda na www.grubic-design.hr. Sve novosti pratite na Facebook profilu.

Nakit: Mladen i Petar Grubić

Model: glumica Nina Violić

Fotografija: Mare Milin

Asistent fotografije: Milan Krkač

Kosa: Mijo Majhen

Make up: Nikolina Gega

Snimljeno u studiu Korito, Katran

Učitati još
Zatvori