Nina Badrić u kampanji za hrvatski brend

Nina Badrić novo je zaštitno lice Ghetaldus optike za koji predstavlja savršen spoj senzualnosti, ženstvenosti i talenta – sve one kvalitete koje se na prvu mogu povezati s ovogodišnjom kolekcijom naočala Ghetaldus.

nina badrić naočale

„Spojili smo njezinu glazbu i senzualnost s našom umjetničkom vizijom naočalnih leća i okvira. Isprepleli smo njezine stihove s onim što želimo dati svima vama, našim krajnjim korisnicima i dobili Oči pune ljubavi. Nina Badrić prepoznatljivo je lice u čitavoj regiji, a njezin glas i ženstvenost osvajaju na prvu. Iznimno muzikalna i zavodljiva glazbena diva daje osobni pečat svemu što radi.” komentirala je Ivana Belić iz Ghetaldusa.

nina badrić naočale

Ove se godine Ghetaldus pobrinuo da u svoju ljetnu ponudu uvrsti vrhunske sunčane naočale i kvalitetne naočalne leće koje štite vid od UV zračenja. Uz promišljen odabir sunčanih naočala, nikako se ne bi smjelo zaboraviti ni na dioptriju, a Ghetaldus u svojoj ponudi bistar i čist pogled u svakome trenutku uz Bausch and Lomb kontaktne leće. Ove leće vrhunske kvalitete, po iznimno povoljnim cijenama, moguće je nabaviti u svim Ghetaldus poslovnicama.

nina badrić

0