Nichim Izazvan otkrio tko je njegova najveća podrška i zašto
Nichim Izazvan otkrio tko je njegova najveća podrška i zašto

Nichim Izazvan otkrio tko je njegova
najveća podrška i zašto

Zagovornik zdravog načina života u velikom gradu i užurbanoj svakodnevici, vječiti kreativac i ambasador lijepog ponašanja Milan Vučićević poznatiji pod pseudonimom Nichim Izazvan, najveću podršku pronalazi u svojoj sestri Jeleni. Milan i Jelena su istovremeno veoma slični, a umnogome različiti. Životni putevi odveli su ih na različite strane, Milana je košarka namamila u inozemstvo, a Jelenu je umjetnost vezala za Beograd.

Ipak, niti koje su ih spajale su upravo ljubav i podrška. Danas se oboje nalaze u Beogradu i žive svoju individualnost i kreativnost. Milan podržava Jelenine izbore, a ona podržava njegove, jer na kraju dana oboje teže istom cilju – životu punom kreativnosti i slobode. Nichim Izazvan podršku je opisao u samo tri riječi – Ljubav prije svega.

Journal 01: Kada kažeš da ste ti i tvoja sestra podrška jedno drugome, što to sve podrazumijeva?

MV: Važno je prihvaćati izbore i odluke voljenih ljudi i konstruktivno im pomagati. Nas dvoje smo prilično neovisni od djetinjstva i naučili smo da jedno drugom budemo oslonac i vjetar u leđa. Ako ne razumiješ, i ne podržavaš – ne trebaš odmagati.

Journal 02: Na koje načine ti pružaš podršku ljudima u svom okruženju?

MV: Prije svega, slušam. To je drevna vještina koja danas nažalost izumire. Zbog brzog tempa života, prestali smo slušati jedni druge. Trudim se to ispraviti kod sebe. Mnoge odgovore možemo naći ako samo pažljivo slušamo.

Journal 03: Što sve podrazumijevaš pod pojmom brz život i kako izgleda jedan tvoj dan?

MV: Život u velikom gradu zahtijeva da si uvijek u pokretu. Kad imaš mnogo energije i nisi vezan za ured – cijeli grad je tvoje igralište. A to može biti jako iscrpljujuće. Svaki dan je drugačiji. Ovisno o tome imamo li sastanke s klijentima, snimanja ili intervjue ili kreiram sadržaj za društvene mreže i pišem. Trening i meditacija su sastavni dio svakog dana, a obaveze uglavnom planiram tako da imam dane koje posvećujem obitelji i prijateljima, ili čistom hedonizmu.

Journal 04: Da te neko zaustavi na ulici i pita čime se baviš, koji bi tvoj odgovor bio?

MV: Životom. Komunikacijom i kreativnošću. Ne dozvoljavam da me zanimanje i profesija definiraju, već mislim da najviše istražujem život. Trenutno sam u marketingu, produkciji i kreativnoj industriji.

Nichim Izazvan kaže da kada ti je previše udobno u životu treba ubaciti kamenčić u cipelu da te malo žulja. Međutim, dok ne dođeš do te razine, udobnost obuće je veoma važna. Stoga, Milanov izbor su upravo Skechers Arch Fit tenisice koje su kreirali ortopedski stručnjaci nakon čak 20 godina prikupljanja podataka i 120.000 skeniranih stopala. Skechers Arch Fit tenisice Milanu pružaju neophodnu podršku tijekom užurbanih beogradskih dana jer se njihov unutrašnji uložak savršeno prilagođava stopalu, a đon umanjuje trenje i daje balans svakom njegovom koraku.

Journal 05: Za kraj, koji bi savjet dao našim čitateljima kada je u pitanju pronalaženje ili pružanje podrške?

MV: Svakome je njegov problem najveći. To moramo razumjeti ako želimo nekome biti podrška. Ako nismo iskreno spremni da razumijemo nekoga, bolje da podršku i ne nudimo. Iskrenost je kod pružanja podrške suština. Trebamo poštivati i tuđe i svoje vrijeme, jer to je osnovno pravilo lijepog ponašanja.

Američka kompanija Skechers svojim inovativnim dizajnima i udobnosti njihove obuće pruža podršku korisnicima u čak 170 zemalja širom sveta. U njihovoj ponudi mogu se pronaći modeli tenisica kako za odrasle, tako i djecu. Svevremenskog izgleda i visoke kvalitete, Skechers obuća postala je naš neizostavan suputnik.

Skecher Arch Fit modeli tenisica dostupni su u Skechers trgovinama i u online trgovinama Skechers partnera.

Sadržaj nastao u suradnji s kompanijom Skechers.

Foto: Skechers

Učitati još
Zatvori