Ljetno izdanje nevidljivih Perleraj lančića

Ljetno izdanje nevidljivih
Perleraj lančića

Perleraj

U invisible lančiće hrvatskog brenda Perleraj davno smo se zaljubili. Sasvim jednostavni, nježni i delikatni, prepoznatljivi su po malom oblaku na nevidljivoj niti koja savršeno sjeda uz vaš vrat. I to je ono što kod njih volimo – da ih nikad ne moramo skidati. Što je uostalom i filozofija brenda.

Perleraj

Ljeto u znaku Perleraj #nevertakeoffs

Ove sezone pripremili su nešto novo – ljetno izdanje popularnog lančića. Umjesto oblaka tako na flaksu mogu zasjati mali sladoled, morski konjic, ananas, srce ili zvjezdica. Kombiniraju se s kamenčićima i perlicama po želji, a mogu biti pozlaćeni ili srebrni.

perleraj-ljeto-3

Ne sviđa li vam se ideja flaksa i nevidljivog lančića, možete odabrati pozlaćenu ili srebrnu varijantu te ga upotpuniti s privjeskom po želji. Još jedna opcija je lančić s već pričvršćenim perlicama koje daju dodatnu razigranu dimenziju nakitu. Svojim motivima dozivaju more i ljeto, bit će vam idealni suputnik na godišnjem odmoru.

perleraj-ljeto-5

Ako su se i vama svidjeli, potražite ih na Facebook stranici brenda ili Instagramu, doznajte koja su prodajna mjesta i po dogovoru naručite svoj primjerak.

perleraj-ljeto-6

perleraj-ljeto-4

Učitati još
Zatvori