Ovo ljeto nosi se ruksak u bijeloj boji

Model torbe koji je osvojio dizajnere i fashionistice diljem svijeta je upravo ruksak. Povratak u školske klupe nikad nije izgledao urbanije i trendi, a idealni ljetni model ove torbe koju možete nonšalantno prebaciti preko ramena i uživati u udobnosti i praktičnosti je upravo bijeli ruksak.

ruksakpost

‘Nude’ tonovi torbi najpoželjniji su u ljetnim danima, jer ih je najlakše kombinirati. Dominacija bijele boje očita je i kroz tunike, kimona i haljine, a bijeli ruksak je jedan od najpoželjnijih komada za ovo ljeto. Ako ste cijelu godinu proveli u nešto tamnijim tonovima, investirati u ovakvu torbu je više nego isplativo. Osim što ćete je moći nositi iz sezone u sezonu, budite sigurni da će pasati uz svaki stil, jer klasika nikad ne izlazi iz mode.

Monokromatski modeli odjeće i dodataka nametnuli su se kao svojevrsna suprotnost oveosezonskom boho i etno stilu, što ostavlja otvorene opcije za sve ljubiteljice sofisticiranog i nepretencioznog izgleda. Bijela boja oduvijek je bila simbol svježine i čistoće, a ruksak u nježnoj boji poput ove pruža vam dovoljno prostora za pohranu stvari kao i za uživanje u svakodnevnim aktivnostima. Uz sandale na petu, sako ili palazzo hlače, pretvorite se u pravu divu koja će osvajati i u noćnim izlascima.

Foto: Imaxtree

0