Neodoljivi nakit s briljantima

Neodoljivi nakit s briljantima

zaks-briljanti-20

Uoči božićnih blagdana zlatarnice ZAKS lansirale su impresivnu kolekciju zlatnog nakita s briljantima ukrašenu cijenjenim ametistima i topazima, za nenadmašnu zimsku čaroliju u čizmicama ili pod borom. Očaravajući dizajn luksuznog nakita dodatno je naglašen suptilnim dekorativnim elementima u obliku leptirića i križića, čineći svaki ovaj primjerak unikatnim modnim dodatkom trajne vrijednosti za sve dame istančanog stila.

zaks-briljanti-2

Zaks nakit kao dar za blagdane

Jer upravo dijamanti zajedno s ametistima ljubičastog i topazima tirkiznog sjaja čine savršenu simbiozu u modnom svijetu, posebice u trenucima kada se zrake sunca lome na ledeno plavom te magičnim ljubičastim kristalima čineći spektar duginih boja prikazom iz snova.

U Zlatarnama Zaks ovom su kolekcijom kreirali neponovljiv sklad boja i oblika, odražavajući pritom jedinstvenu eleganciju i ekskluzivnost nakita, najboljih uspomena i darova za najmilije čiji sjaj nikada neće izblijediti.

zaks-briljanti-8

Cjelokupnu kolekciju nakita s brilijantima potražite u zlatarnicama Zaks diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite do 25% popusta, bez obzira na način plaćanja.

Više o informacija o novim kolekcijama nakita i satova potražite na web stranici: www.zaks.hr, a popis ZAKS prodajnih mjesta potražite ovdje.

zaks-briljanti-3

zaks-briljanti-1

zaks-briljanti-12 zaks-briljanti-13

zaks-briljanti-25 zaks-briljanti-24 zaks-briljanti-23

zaks-briljanti-4 zaks-briljanti-7 zaks-briljanti-6 zaks-briljanti-5

zaks-briljanti-9 zaks-briljanti-11 zaks-briljanti-110

zaks-briljanti-15 zaks-briljanti-19 zaks-briljanti-18 zaks-briljanti-16 zaks-briljanti-17

Foto: Zaks

Učitati još
Zatvori