Nekoliko cool komada u boji ciklame

Nekoliko cool komada u boji ciklame

Kao ključna boja proljetne sezone unatrag nekoliko tjedana sve više se nameće fuksija. Ili još bolje rečeno, u posljednjih nekoliko mjeseci, jer kao vrući trend za toplije dane ova vruća ružičasta boja definirana je još na proljetnim revijama krajem prošle godine, kada se intenzivno pojavljivala na pistama modnih kuća kao što su Valentino, Bottega Veneta i Topshop. Mnogi brendovi sugerirali su ovu smjelu i upadljivu boju nositi doslovce od glave do pete, no jednom kada je s pista prešla na ulice gradova, svoj dojam je bitno ublažila.

Ključ uspješne kombinacije koja sadrži boju fuksije je, naravno, u umjerenosti i njenom pažljivom doziranju. Trendseterice su zato odabrale samo jedan komad u ovoj vrućoj ružičastoj i učinile ga glavnom zvijezdom svojih stylinga za prijelazne dane. Bilo da je u pitanju sweatshirt u boji fuksije ili su to hlače, ostatak stylinga posvetite neutralnim bojama koje se prirodno dobro slažu s fuksijom.

Naravno da će u ovu intenzivnu boju biti upereni svi pogledi promatrača, pa ako su vam jedan ružičasti ‘oversized’ sweatshirt ili ružičasta haljina ipak previše za vlastiti stil i ukus, odlučite se za neki modni dodatak u boji fuksije, poput natikača, salonki ili neke mini torbice. Na taj ćete način zaigrati na kartu ovog trenda, a opet ostati dosljedni sebi i svom stilu. Boja fuksije već je zavladala high street trgovinama, a neke od komada iz aktualne ponude za vas smo izdvojili u nastavku.

Mango

Mango

Mango

Mango

Bershka

Bershka

ASOS

ASOS

Stradivarius

Stradivarius

Mango

Mango

Topshop

Topshop

Mango

Mango

Bershka

Bershka

Mango

Mango

Mango

Mango

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori