Kako ovog ljeta nositi omiljene natikače?

Kako ovog ljeta nositi omiljene natikače?

U brojnim ormarima, omiljeni par tenisica uskoro će zamijeniti jednako udobne i praktične natikače. Od klasičnih Adiletta s tri prepoznatljive bijele Adidas pruge do svevremenskih Birkenstock modela, natikače su ovog ljeta najavile vladavinu svojih najudobnije verzije. Osim poznatih modela u neutralnim bojama, pastelne boje ove će nas sezone na gumenim modelima podsjetiti na natikače iz našeg djetinjstva i izazvati val nostalgije kojemu će se rijetki oduprijeti.

Iako su prije nekoliko godina natikače bile rezervirane za plažu, ovog ljeta mjesto za udobnost našeg omiljenog para pronaći ćemo u svakom ljetnom looku. Neočekivani spoj s romantičnim ljetnim haljinama i ležeran efekt koji će donijeti opuštenijem ljetnom poslovnom looku sportske i Birkenstock modele pretvorit će u nezaobilazni modni dodatak od kojeg se nećemo odvajati.

Kako ove sezone udobnim ljetnim klasicima dati nov i svjež izgled? Uskladite boje i omiljeni par natikača kombinirajte s ljetnim basic modelima. Jednostavan T-shirt, traper i crna boja stvorit će minimalistički androgini look. Kako bi jednostavnosti basic komadi dali dašak ljeta i francuske rivijere, u kombinaciju sa sportskim natikačama dodajte prugasti uzorak, popularnu pletenu torbu, slamnati šešir ili malu paperboy kapu.

Ženstveni komadi poput haljina i kombinezoni bit će izbor koji donosi savršeni kontrast natikačama mnogo muževnijeg izgleda. Od volana do lepršavih materijala i ljetni silueta, svaki ljetni komad lako ćete uskladiti s jednostavnošću popularnih modela natikača. Umjesto blejzera ili traper jakne, za svježih ljetnih večeri preko romantične ljetne haljine prebacite sportsku majicu. Osim što će nastaviti temu spoj ženstvenog i sportskog, sportska majica bit će točka na i ove neobične cool kombinacije. Oni čije poslovno okruženje dozvoljava ležerniju poslovnu garderobu, poslovni look ove sezone odigrat će savršeno u spoju culotte ili paper bag hlača s jednostavnom lanenom košuljom i crnim ili bež modelom Birkenstock natikača.

U nastavku pogledajte kako svaka od ideja izgleda unutar kombinacija naših omiljenih Insta djevojaka, inspirirajte se jednostavnočću i neočekivanim spojevima i tijekom čitavog ljeta uživajte u udobnosti omiljenog para popularnih natikača.

NATIKAČE + LJETNA HALJINA

LEŽERAN POSLOVNI LOOK

VIKEND IZDANJE

UDOBNI MODNI DODATAK U VEČERNJOJ KOMBINACIJI

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori