Jedinstveni božićni pokloni iz zagrebačke radionice nakita

Jedinstveni božićni pokloni iz
zagrebačke radionice nakita

nakit-nastja-2

Ovih blagdana oduševit će vas posebni komadi Nastja jewellery nakita, od kojih svaki ima svoju priču i nosi svoje značenje.  Nastjin ručno rađeni nakit namijenjen je svim ženama kao mala zaštita, motivacija ili inspiracija oko ruke ili vrata.

NASTJA JEWELLERY: SAVRŠENI BOŽIĆNI POKLON KOJI ĆETE I SAMI POŽELJETI

Izrađen je od poludragog kamenja i kozmičkih simbola, koji ujedinjeni imaju pozitivno djelovanje na svakog tko ga nosi. U najnovijoj kolekciji, umjesto kozmičkih simbola, na nakitu su se našle čakre, moćna središta energije u našem tijelu. Narukvice iz ove kolekcije služe kao podsjetnik i pomoć kod balansiranja određene čakre.

nakit-nastja-1
Za Božić i božićne blagdane moći ćete birati između 4 posebno pripremljena paketa koji se sastoje od dva ili tri različita komada nakita, pa su idealni i kao friendship bracelets kompleti koje ćete podijeliti s najboljim prijateljicama.

Christmas box broj 2 se sastoji od od No worries narukvice kako biste sa što manje briga ušli u novu godinu te od Decision narukvice sa poludragim kamenom nazvanim akvamarin. Ovaj kamen očaravajuće ljepote je simbol  hrabrosti, sreće, prijateljstva i pravde.

nakit-nastja-7

Svaka narukvica izrađena od poludragog kamenja je ujedno i  unikatna jer se priroda pobrinula za to da svaki bude jedinstven i neponovljiv. Poklonite ove komade uistinu jedinstvenim osobama u vašem životu.

nakit-nastja-3

Novosti iz Nastja jewellery radionice unikatnog nakita možete pratiti na njihovim Instagram i Facebook profilima, a božićne paketiće po blagdanskim cijenama možete naručiti putem web shopa.

nakit-nastja-5

nakit-nastja-4

Foto: Nastja jewellery

Učitati još
Zatvori