Naomi Campbell i dvije GAP kampanje

Naomi Campbell i dvije GAP kampanje

Naomi Campbell, GAP kampanja 1992. godine

Za top modela Naomi Campbell mnogi danas govore kako jednostavno ne stari i da joj godine po pitanju izgleda nisu nimalo naškodile. Iako je aktivnu karijeru modela napustila još davnih dana, u pomno biranim prigodama ova zvijezda modelinga ponekad ipak prošeće pistom ili pozira za modnu kampanju, pa ju tako ovih dana možemo spaziti na vizualima nove GAP kampanje.

Ne bi to bilo ništa neobično, da iza cijele kampanje ne postoji priča. A priča ide tako da je Naomi za potrebe ovog snimanja uskočila u isti bijeli GAP T-shirt i vruće hlačice u kojima je pozirala za originalnu GAP kampanju u 90-ima. Bila je to točnije 1992. godina, kada je Naomi – tada već s titulom supermodela, stala pred objektiv Stevena Meisela i pozirala za ikoničnu fotografiju.

Naomi Campbell, GAP kampanja 2017.

Sada je GAP odlučio prisjetiti se prošlosti i svojom novom kampanjom, ali i kolekcijom, slaviti 90-e. Limitiranu kolekciju GAP klasika, okupljenih pod imenom 90’s Archive Re-Issue reklamiraju Naomi, Lizzy Jagger, Chelsea Tyler, Rumer Willis i Coco Gordon.

Foto: GAP

Učitati još
Zatvori