Želite zablistati gdje god se pojavite? Evo gdje će vas poznate stilistice besplatno savjetovati
Želite zablistati gdje god se pojavite? Evo gdje će vas poznate stilistice besplatno savjetovati

Želite zablistati gdje god se pojavite? Evo gdje će vas poznate stilistice besplatno savjetovati

Od 10. do 14. listopada održat će se potpuno besplatna Škola stila za sve žene koje žele biranje outfita za jesen pretvoriti u zabavno i maštovito iskustvo

Svi smo se našli u situaciji kada stanemo pred pun ormar odjeće, a nemamo što za obući. Žurite na posao, a imate važan sastanak i treba vam upečatljiv outfit, želite prijateljicama na kavi pokazati novu bluzu ili hlače, ali shvatite da ih nemate s čime kombinirati. Frustracija raste i samo biste htjeli da vam netko pokaže kako kreirati vlastiti stil te kako kombinirati svoje najbolje komade odjeće da zablistate u svakoj prostoriji?

NAMA je tu da pomogne! U suradnji s poznatom stilisticom Anom Matutinović i poslovnom partnericom Tanjom Cerinski Štimac iz Style&Wings, u prostorijama kultne zagrebačke robne kuće u Ilici, od 10. do 14. listopada održat će se potpuno besplatna Škola stila za sve žene koje žele biranje outfita za jesen pretvoriti u zabavno i maštovito iskustvo.

‘Život je prekratak da nosite dosadnu odjeću’

Stil ne znači obući se od glave do pete u najskuplju odjeću, već izdvojiti se svojom posebnošću i zanimljivim kombinacijama. No, pronalazak prave odjeće ponekad može biti izazov. Osobni stilist će zajedno s vama stvoriti temelje za moderan i svestran ormar kako biste uspješno stvorili stvorili stil koji će najviše odgovarati vašem karakteru, poručile su poznate stilistice koje će voditi radionice.

Dakle, da biste izbjegli stajanje pred ormarom dok razmišljate kako ćete se odjenuti, stilistice će vam pomoći savladati prvo pravilo s kojim zapravo cijeli proces počinje: odrediti vlastiti stil i imati na umu da odaberete ono što najviše pristaje vašoj osobnosti te da vam se sviđa i da se osjećate ugodno u vlastitoj koži. Naravno, taj stil može se razlikovati u poslovnom i privatnom životu.

Poznata modna dizajnerica Rachel Zoe jednom je izjavila da je „stil način da kažete tko ste, bez da morate pričati“ stoga je odjeća jedan od najboljih alata da podignete svoje samopouzdanje i „pustite mašti na volju“.

Radionicom do ormara iz snova

Upravo to je smisao radionica i stilskog savjetovanja koje u suradnji s Anom Matutinović i Tanjom Cerinski Štimac organizira NAMA, a sve sudionice savjete će dobiti služeći se upravo NAMA-inim asortimanom.

A kako je Škola stila zamišljena? Naime, savjetovanje će se sastojati od nekoliko različitih faza, kako kažu voditeljice radionice. Prvo se, kako je i spomenuto, određuju ciljevi i područja u kojima smatrate da vam je potrebno najviše pomoći. Također će se, ovisno o vašim preferencijama, kombinirati različiti komadi odjeće koji će najbolje pristajati vašem tipu tijela.

Stoga, sve žene koje su zainteresirane da srede svoju garderobu i pronađu svoj idealni stil koji će govoriti umjesto njih, pozvane su u prostore robne kuće NAMA u Ilici od 10. do 14. listopada u vremenu od 17 do 19h. S obzirom na ograničeni broj mjesta (10 sudionika), prijave su moguće do 7. listopada 2022. putem društvenih mreža NAMA-e.

Foto: Shutterstock, Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori