Ovaj ljetni nakit dolazi iz Zadra

Ovaj ljetni nakit dolazi iz Zadra

amas-naslovna-2

Brend Amas Bijoux nastao je u Zadru prije pet godina. Njegova vlasnica Petra Mičić Garibović nije za sebe mogla pronaći savršenu ljetnu narukvicu te ju je odlučila sama izraditi. Osim privjesaka na tankim špagicama koje se vežu oko ruke, Amas nakit danas donosi i pozlaćene i posrebrene narukvice i lančiće, često s minimalističkim predznakom.

amas-naslovna

Ljetna kolekcija Amas Bijoux

U ovogodišnjoj ljetnoj kolekciji našlo se nekoliko noviteta. No nakit i dalje prati jednostavne linije i minimalizam te se lako uklapa u svaki ljetni styling. Tu su narukvice od pleksiglasa i srebra u šarenim bojama, razigrane ogrlice s ljetnim detaljima te Amas classic kolekcija s motivom krugova.

amas-3

“Novost su i uniseks narukvice na sidra, koje nose žene i muškarci. U kratkom vremenskom roku postale su hit među našim kupcima te su trenutno bestseller,” otkriva Petra Mičić Garibović.

Amas nakit izrađen je od kvalitetnog srebra s pozlatom od 18 karatnog zlata, pozlatom od ružičastog zlata, pozlatom od rodija te je dostupna i verzija oksidiranog srebra. Sav nakit s pozlatom je izuzetno otporan na vodu, te jamči kvalitetu proizvoda.

amas-1

Kolekciju odlikuju i vedre boje. Dostupne su i nove vrste konopaca za narukvice: svijetloplava, žuta, pastelno roza, zelena te koraljna boja.

amas-6

Amas nakit možete pogledati i pratiti na Instagram i Facebook profilu pod nazivom Amas Bijoux.

amas-7

Photo: Fabio Šimičev
Styling: Piccola Creations

Učitati još
Zatvori