Najposebnija revija Aleksandre Dojčinović do sada

Najposebnija revija Aleksandre
Dojčinović do sada

LEI-LOU-KOLODVOR_PRINT_18

Aleksandra Dojčinović sve je uzvanike ovog puta povela na vožnju vlakom od Zapadnog do Glavnog kolodvora, koji je ovom prilikom postao modna pista i zabljesnuo u jednom sasvim novom svjetlu.

Aleksandra Dojčinović

Aleksandra Dojčinović

Kolekcija za nadolazeću jesen i zimu poprilično odudara od Aleksandrinog prepoznatljivog rukopisa kojim je do sada ispisivala svoje kreacije. Najsuvremenija kolekcija do sada ogleda se u tkaninama čija je tehnologija izrade vrlo složena, no to ne čudi, budući da dizajneričin prepoznatljivi perfekcionizam i vječna potraga za boljim i savršenijim, tkanine ionako čini glavnim ‘raison d’etre’ njezinog branda.

LEI-LOU-KOLODVOR_PRINT_10

Večernji dio kolekcije čine i Gatsby plesne haljinice inspirirane charlestonom i ludim dvadesetim godinama prošlog stoljeća, ali i dugačke, glamurozne toalete za najposebnije životne trenutke. Aleksandra se ovaj put nešto više poigrala dužinama, pa haljine variraju od mini do maksi, a dojmu doprinosi i asimetrija kojom je dobila na voluminoznosti i slojevitosti. Novi moment i jedan od najposebnijih od ukupno sedamnaest izlaza modela svakako je Lei Lou karirano odijelo, čiji maskulinizirani chic razbija pojas stisnut visoko na struku, a hlače se pojavljuju u još dvije varijante, od brokata s odgovarajućim kaputom i bordo, u kombinaciji s metaliziranim korzetom i kaputom u boji senfa. Raskošne bunde od najfinijeg umjetnog krzna u zimskim, zagasitim bojama dima, petroleja i vina već sada najavljuju nikad atraktivniju zimu.

LEI-LOU-KOLODVOR_PRINT_13

Lei Lou je, dakle, u potpunosti prerastao prvotnu ideju o brendu najljepših haljina s hrvatskim potpisom i postao modna lokomotiva kojoj su haljine danas tek jedan od brojnih vagona. Zvijezde iduće zime tako će opet zasigurno biti cipele, ponajprije čizme preko koljena, čija je senzualnost toliko jaka da su istovremeno bile i snažan kontrast nježnom tilu, ali i savršena nadopuna bogatim slojevima perlica i čipke. Vječne špic salonke u Aleksandrinoj su varijanti posute šljokicama, baš kao i ženstvene sandale s platformom, čija multifunkcionalnost, ovisno o tome nosite li ih s čarapama ili bez, ostavlja nebrojene mogućnosti za kombiniranje.

LEI-LOU-KOLODVOR_PRINT_4

Lei Lou remenje preraslo je ovaj put u nakit s ušivenim blještavim cvjetnim aplikacijama, identične onima kojima su u ovoj kolekciji ukrašene haljine i kaputi. A kada je već riječ o nakitu, teško je zaobići ‘statement’ naušnice, čija prividna masivnost služi za ostavljanje dojma, ali i za potvrdu toga da je moda danas sve samo ne linearna i da zaista živimo u eri u kojoj je sve moguće i to u isto vrijeme. Opreka Lei Lou naušnicama nježni su komadi Aleksandrinog partnera Diamanti Per Tutti, čiji su dijamanti pristupačni svima diskretno bljeskali sa srebrnog prstenja i ogrlica.

Sve lookove prelistajte u GALERIJI u nastavku:

Foto: Mateja Vrčković

Učitati još
Zatvori