Najljepši kišobrani s kojima ćete razvedriti i najkišniji dan
Najljepši kišobrani s kojima ćete razvedriti i najkišniji dan

Najljepši kišobrani s kojima ćete
razvedriti i najkišniji dan

Lagano smo umorni od ove kiše koja neprestano pada i za koju se počinjemo pitati kako i odakle. Količina kiše koja je pala uposlila nas je da vas već opremimo s najboljim izborom gumenih čizama, najljepših balonera te kišnih jakni. Neupitno je da nam raspoloženje s kišom često odmah padne i upadnemo u lagani osjećaj melankolije. S druge strane sigurni smo da su vesele boje jedan od načina na koji raspoloženje možemo za tren barem malo popraviti. Jednim simpatičnim kišobranom također. Upravo najljepši kišobrani dolaze u takvim bojama. Iz tog razloga smo kišu danas odlučili potjerati s velikim izborom veselih kišobrana.

Bježi kišo s prozora – najljepši kišobrani po izboru redakcije

Stylish cure vole brinuti i o dodacima koje nose uz svoje odjevne kombinacije pa je naš izbor išao u smjeru stranih, ali i hrvatskih brendova koji izrađuju interesantne modele. Original Duckhead ima kišobrane koji su nas jednostavno oduševili. Radi se o modelima malih kišobrana koji imaju dršku u obliku drvene glave patkice. Boja i dezena imaju pregršt, a mi smo izdvojili tri koja su nas najviše osvojili. Vesele kišobrane pronašli smo i kod Moschina čiji su medvjedići zaštitni znak. Izrazito cool  kišobrane ima Lulu Guinness u kojima prevladavaju nijanse crvene i roze u kombinaciji s crnom i bijelom. Nismo mogli bez vječne klasike koja nikada ne izlazi iz mode, a to je Burberry kišobran koji na sebi ima njihov prepoznatljivi uzorak. Od stranih brendova lijepe kišobrane pronašli smo još na Aspinal of London, Blunt Umbrellas i Marokka.

Original Duckhead

Veseli nas da postoje i hrvatski kreativci koji izrađuju personalizirane kišobrane. Tako ako želite jedan po svojoj mjeri s natpisom koji će biti vaš motivator za kišni dan, onda bacite oko na Kišomira. Lijepe kišobrane imaju i na stranicama Kisha, ali i Hrvatskom kišobranu. Koje smo sve modele za vas izdvojili prema izboru Journal redakcije, otkrijte u nastavku.

Original Duckhead
Original Duckhead
Original Duckhead
Moschino
Moschino
Moschino
Lulu Guinness
Lulu Guinness
Burberry
Blunt
Aspinal of London
Lulu Guinness
Marokka
Marokka
Hrvatski kišobran

Foto: Instagram, Lulu Guinness, Aspinal of London, Moschino, Marokka, Blunt, Original Duckhead, Hrvatski kišobran, Burberry,

Učitati još
Zatvori