Najljepše cvjetne maske za iPhone

Najljepše cvjetne maske za iPhone

uterque photo

Maske za iPhone postale su svojevrsna umjetnost kod nekih high street brendova, što omogućava da u današnje vrijeme posjedujemo ovaj modni dodatak u stvarno posebnoj verziji. Ako ste jedna od onih osoba koje vole imati drugačiji mobitel, oduševit će vas sve bolja ponuda. Pretpostavljamo da ste već dobro upoznati s time koji od njih donose najbolje ili najšarenije maske za iPhone,  a mi ćemo vam ih ovdje otkriti još nekoliko.

uterque photo 3

U proljetnoj sezoni uvijek se nekako nameće floralni print, no maskicama za iPhone on je zavladao u nešto drugačijem izdanju. Naime, što avangardniji, to zanimljiviji. Brendovi su uz klasičan cvjetni print predstavili niz onih koji odskače od uobičajenog, poigravajući se s umjetnom kožom, aplikacijama, perlicama i shebby chic stilom te stvorili maske kao modni dodatak za poželjeti. Volite li nešto romantičnije detalje, svidjeti će vam se ono što je osmislio Uterque, a za minimalistice tu su nešto smireniji modeli s potpisom skandinavskog & Other Stories.

U našoj galeriji možete pronaći one klasičnijeg izgleda do raskošnih i arty. Odaberite koja najviše odgovara vašoj osobnosti ove sezone.

Galerija:

Foto: Uterque

Učitati još
Zatvori