Baš najljepša kolekcija za lijene dane

Baš najljepša kolekcija za lijene dane

zara-home-zima-4

Još jedna divna lounge kolekcija

Poznati španjolski brend Zara Home svojim lounge kolekcijama nikad ne razočara. Dok brend Oysho, kao dio iste grupacije, bira kućne komade u kojima bi također provodili cijele dane, Zara Home svoje ležerne kreacije stvara s dozom luksuza u kojima bi se zaista osjećali kraljevski.

zara-home-zima-1

Zara Home jesen/zima 2017.

Nova kolekcija za nadolazeće hladne dane donosi divne komade u kojima je naglasak na baršun, pletivo i svilu. Baršunasti ogrtači s cvjetnim uzorkom ili bez njega idealni su za dugu zimu, kao i debele pletene veste i kardigani, pa si čak možete možete dopustiti svilenu spavaćicu ispod toga. Pidžame muškog kroja, ali laganijih materijala u posljednjih su nekoliko sezona jako popularne, a Zara ih u ovoj kolekciji predlaže nekoliko – u kombinaciji s tunikom kao gornjim dijelom ili običnom košuljom na kopčanje.

zara-home-zima-5

Dominiraju cvjetni uzorak i prugice koji se baš odlično slažu s raskošnim baršunom ili pletivom, a boje su zagasite, u spektru plavih nijansi koja varira od sasvim svijetle, preko tirkizne do ponoćno plave.

Zara Home

Izdvojili smo 11 nama predivnih komada koje bi odmah odabrali za svoje lijene kućne dane (a neke bi prošetali i na posao). U web-shopu pronađite ostatak kolekcije i komade koje možete kupiti odmah.

zara-home-zima-15 zara-home-zima-14 zara-home-zima-13 zara-home-zima-12 zara-home-zima-11 zara-home-zima-10 zara-home-zima-9 zara-home-zima-8 zara-home-zima-7 zara-home-zima-2 zara-home-zima-16

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori