Najisplativiji komadi s 2. kruga sniženja

Najisplativiji komadi s 2. kruga sniženja

Mango, drugi krug sniženja

Mango

Nakon prvog kruga sniženja, koji je izazvao ogroman odaziv hrvatskih kupaca, poznate modne trgovine krenule su i s drugim. To u prijevodu znači da su njihove kolekcije za jesen/zimu sada snižene 50%, a u nekim se slučajevima popusti penju i do 70%. Osim toga, u web shopove modnih brendova na sniženje su dodani i neki novi komadi, pa je tako sezona popusta i dalje u punom jeku.

Sada biste po bitno nižoj cijeni mogli uloviti one komade koje ste škicali cijele sezone i nadali se da će doći na popust. H&M, Mango i Zara već su nekoliko tjedana najposjećenije trgovine i njihove su police i vješalice već podosta ispražnjene, no sniženja idu dalje pa tako i dolaze nove zalihe i novi komadi.

Zara, drugi krug sniženja

Zara

Drugi krug sniženja u njihovom slučaju donosi sve one odjevne predmete i modne dodatke koji su baš sada, kada su dodatno sniženi, vrijedni investicije. Primjerice, zimske kapute, koje ćete u H&M-u i Mangu, kao i njihovim web shopovima, trenutno pronaći snižene 50%. Nosit ćete ih do kraja ove zime, a u njima uživati i one sljedeće te svake iduće.

H&M, drugi krug sniženja

H&M

Što se tiče još nekih investicije vrijednih komada, sada je vrijeme za uložiti u fino pletene pulovere, koji su također klasik bez kojeg ne može proći niti jedna zima.

Trendovima odolijevaju i crne kožne gležnjače te klasične torbe, pa su zato ovi modni dodaci također komadi sa sniženja s kojima ne možete pogriješiti. A volite li trendove i tražite li na sniženju dobre modne prilike koje ćete nastaviti nositi i u proljetnoj sezoni, bomber jakne, plisirane suknje, prugaste košulje i slip haljine komadi su koji vas čekaju na drugom krugu sniženja kod poznatih brendova.

H&M

H&M, drugi krug sniženja3

H&M, drugi krug sniženja2

H&M, drugi krug sniženja6

H&M, drugi krug sniženja4

H&M, drugi krug sniženja5

hmprod (1)

hmprod (2)

hmprod

MANGO

Mango, drugi krug sniženja3

Mango, drugi krug sniženja4

Mango19

Mango, drugi krug sniženja6

Mango17

Mango, drugi krug sniženja5

Mango, drugi krug sniženja2

Mango18

ZARA

Zara

Zara2

Zara4

Zara10

Zara13

Zara7

Zara3

zara9

Zara11

Foto: H&M, Mango, Zara

Učitati još
Zatvori