Najbolji lookovi iz Cannesa do sada

Blake Lively

Blake Lively

Projekcijom filma Café Society redatelja Woodyja Allena, 11. svibnja otvoreno je 69. po redu izdanje filmskog festivala u Cannesu, koji na francuskoj rivijeri ovih dana okuplja brojne poznate i slavne. Uz 21 film u glavnoj konkurenciji, mnogo pozornosti medija privukle su i tri projekcije filmova izvan konkurencije; već spomenuti Café Society, Money Monster i The Nice Guys, zbog kojih je u posjetu Cannesu trenutno cijela sila holivudskih zvijezda.

Bella Hadid

Bella Hadid

Njihovo prisutstvo crveni je tepih učinilo vrlo uzbudljivim mjestom, a samim glumicama i glumcima ondje su se pridružile i mnoge druge zvijezde, poput ambasadorica L’Oreala, poznatog sponzora festivala koji u Cannes iz godine u godinu dovodi svoja zaštitna lica. Od ležernijih lookova, u kojima glavne protagonistice festivala odrađuju popodnevne promotivne aktivnosti s medijima, do glamura koji prezentiraju na premijerama filmova u večernjim satima, Cannes ovih dana punim plućima živi vrhunsku svjetsku modu.

Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp

 Jedna od najvećih zvijezda ovogodišnjeg izdanja prestižne filmske smotre je trudna Blake Lively, koja je u Cannesu zbog promocije svoja dva nova filma i ambasadorske uloge za L’Oreal. Kirsten Dunst svojim je sudjelovanjem u žiriju Cannesa također nagovijestila mnogo odličnih modnih izdanja koja pokazuje na crvenom tepihu, a pozornost javnosti svojom su pojavom privukle i druge gošće festivala, poput Marion Cotillard, Vanesse Paradis, Lily-Rose Depp i Belle Hadid. Kojim stylinzima su osvajale ovih dana, provjerite u nastavku.

Marion Cotillard

Marion Cotillard

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Amal i George Clooney

Amal i George Clooney

Julia Roberts

Julia Roberts

Bianca Balti

Bianca Balti

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

0