Jedini komadi koji vam trebaju kako bi osvježili garderobu

Jedini komadi koji vam trebaju kako
bi osvježili garderobu

Baš poput početka nove sezone, početak nove godine u nama budi željom za promjenom koja se osvježiti našu svakodnevicu. I dok će se novogodišnje odluke i nove navike koje smo odučili usvojiti pobrinuti da nam dani budi ispunjeniji i bogatiji, novi komadi jednaki efekt stvorit će unutar našeg ormara. Kako bi na početku 2018. godine osvježili svoju garderobu i svoj izgled bit će vam dovoljno tek nekoliko komada. Iako će nas kombinacija velikih sezonskih sniženja i uzbudljivih novih trendova koje donose prve proljetne kolekcije zasigurno privući u dućane, nekoliko pomno odabranih komada bit će sve što vam zapravo treba.

NAJBOLJI KOMADI ZA 2018.

U većini naših ormara već se nalaze naši odjevni favoriti za zimsku, ali i nadolazeću proljetnu sezonu. Od klasičnog kaputa i proljetne jakne koja nosi jednaku dozu elegancije i svestranosti do bijelog T-shirta za svaki ležerni look i male crne haljine za svaku svečanu priliku, omiljeni klasici i basic komadi trebat će malu pomoć nekoliko dodatnih komade koji će i najjednostavnije kombinacije učiniti mrvicu posebnijima. Obojeni najnovijim trendovima ili jarkim bojama, ti ključni komadi u trenu će transformirati vašu garderobu i vaš look.

Omiljeni elegantni kaput ili baloner izgledat će najbolje prebačen preko upečatljive haljine, jednostavne kombinacije osvježit će vaš omiljeni model traperica u novom izdanju ukrašenom trendi detaljima, dok će dobar blejzer svaki poslovni look učiniti moćnijim. Romantična bluza i u novoj godini će biti savršeni odgovor na svaku vašu modnu dilemu, a zaželite li se malo boje u jednostavnim dnevnim kombinacijama u svoju garderobu dodajte elegantne cipele na petu u neočekivanoj jarkoj ili pastelnoj nijansi.

Pregled komada koji će razigrati i osvježiti baš svaku garderobu donosimo u nastavku.

STATEMENT HALJINA

MOĆNI BLEJZER

ROMANTIČNA BLUZA

OMILJENI MODEL TRAPERICA S TRENDI POMAKOM

KLASIČNE CIPELE U NEOČEKIVANOJ BOJI

Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)

Učitati još
Zatvori