Najpoznatiji svjetski brend espadrila stigao u Hrvatsku!

toms hrvatska (1)

Brend TOMS već je dugo jedan od najpopularnijih brendova espadrila na svijetu. Nastao je potpuno slučajno, 2006. godine, kada je njegov osnivač, Blake Mycoskie, putovao Argentinom i odlučio izraditi cipele za djecu koja ih nisu imala. Tako je nastao projekt One For One® – gdje se za jedan kupljen par izrađuje novi za nezbrinutu djecu. Do danas je tako izrađeno preko 60 milijuna pari cipela i ova akcija i dalje traje.

toms hrvatska (2)

‘Tomsice’ su prepoznatljive po svom dizajnu – upečatljivom obliku i V gumi koja se nalazi s gornje strane espadrile i zbog koje ih je lako obuvati. Nemoguće je uopće nabrojati u kakvim sve verzijama dolaze – od onih s printom, napravljenih od kože, čipke, u pastelnim nijansama te monokromatskim kombinacijama. Ono što je najvažnije, TOMS espadrile slove za jedne od najudobnijih cipela, a izrađene su od platna, organskih i recikliranih materijala, konoplje i pamuka, a printane su sojinom tintom.

Među njihovim obožavateljicama su najpoznatije svjetske zvijezde – Kate Bosworth, Alexa Chung, Liv Tyler, Miranda Kerr, Michelle Williams, Emma Stone i mnoge druge, a tu su i brojne suradnje s drugim brendovima i umjetnicima.

toms hrvatska (3)

Ove espadrile već su dugo dobro poznate i Hrvaticama koje su shopping za atraktivnim modelima obavljale online ili izvan granics Hrvatske. Dobra vijest je kako su TOMS espadrile od nedavno dostupne i kod nas – točnije u ponudi trgovine poznate trgovine Office Shoes čija prodajna mjesta možete pronaći ovdje.

toms hrvatska (6)

T.B.
Foto: Toms Facebook

0