Stigli su novi sweatshirti hrvatskog brenda Mustra

Stigli su novi sweatshirti
hrvatskog brenda Mustra

Mustra sweatshirti kolekcija jesen/zima

Jedan od domaćih brendova koji sa svakom novom kolekcijom izazove veliku pozornost, svakako je Mustra. Ovu malu hrvatsku kreativnu radionicu pratimo već nekoliko godina i svaka njihova nova kolekcija stavi nam osmijeh na lice. I ne samo nama, jer printevi koje Mustra stavlja na majice, sweatshirte i haljine već provjereno malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Mustra sweatshirt Ne drži me misto

Mustra sweatshirti za novu sezonu

Uoči ljeta, pisali smo vam o novoj kolekciji haljina koju su Mustre lansirale, a sada je došao red na kolekciju sweatshirta za sezonu jesen/zima. Mustre su ovaj svakodnevan modni komad začinile svojim duhovitim ilustracijama, koje se rado nose i pokazuju na gradskim ulicama.

Mustra sweatshirt Too many sober decisions

Njihov standardni sweatshirt dolazi u sivoj boji, napravljen je od 100% visoko kvalitetnog pamuka, te sadrži različite simpatične ilustracije i motive. U slučaju ovogodišnje kolekcije za hladnije dane, to su redom Mačka ipo, Pala s marsa, Ne drži me misto, Ti si gama mojih boja, Dite mora, I had too many sober decisions, Piece of cake, Suza suzu goni i Vrag odnija prišu. Nove Mustra sweatshirte pronađite na Facebook stranici brenda, putem koje ih možete i naručiti.

Mustra sweatshirt Piece of cake

Mustra sweatshirt Mačka ipo

Mustra sweatshirt Ti si gama mojih boja

Mustra sweatshirt Suza suzu goini

Mustra sweatshirt Vrag odnija prišu

Modeli: Matea Lendić, Josipa Radoš, Mirna Vučemilo

Design i photo by Mustra

Učitati još
Zatvori