Ultimativni modni vodič za savršeni skijaški look
Ultimativni modni vodič za savršeni skijaški look

Ultimativni modni vodič za
savršeni skijaški look

Iako nismo u špici odlaska na skijanje počelo je mentalno pripremanje za skijanje u 2023. godini. Treba misliti unaprijed pa je sada zadnji čas, ako već niste, da potražite svoju idealnu snježnu destinaciju. Italija, Austrija, Francuska – sve ove destinacije kriju prekrasna skijališta na kojima se možete odmoriti i uživati u zimskim radostima. Jednom kad ste pronašli svoju destinaciju i hotel ili apartman, vrijeme je za razmišljanje o skijaškim lookovima u kojima ćete juriti stazama. Skijaška oprema koju tražimo želimo da prije svega daje dobru toplinu, ali i atraktivnost. Naš današnji ultimativni ski vodič je sve što vam treba za povratak na snijeg.

Skijaška oprema koju nosimo ove zime

Inspirirani novom, ujedno i prvom Zarinom ski kolekcijom koja je jučer stigla, odlučili smo pronaći još skijaške opreme. Ona će vas inspirirati u pronalasku idealnog ski looka za sve snježne radosti koje ćete proživljavati u siječnju. Opremit ćemo vas od glave do pete jer smo mislili i o skijaškim odijelima i skijaškim džemperima. Odgovarajućim čarapa i vešu koji se nosi ispod odijela te dodacima kao što su omiljene buce, kacige i skijaške naočale.

Naš vodič započinje kombinezonima koji izgledaju vrlo stylish i uz koje sigurno nećete proći nezamijećeno dok plešete i pjevate na apres ski partyjima. Međutim ako niste obožavatelj odijela u jednom komadu, tu su prekrasne skijaške jakne koje možete kombinirati sa skijaškim hlačama. Nas su oduševili modeli u srebrnim i zlatnim nijansama, ali izbora ima i za one koji vole kombinaciju klasika crne i bijele. Za one vesele nude se i jakne u crvenim, zelenim i rozim bojama koje mogu biti odlično osvježenje kompletnom bjelinom koja vlada stazama. Osim toga, uz takve boje nema šanse da se izgubite na stazama u masi ljudi jer ćete imati svoj faktor prepoznavanja.

Osim odijela, kako bi vam bilo toplo cijeli dan na silnim minusima, važno je ono što oblačite ispod. Prije svega skijaško donje rublje koje uključuje tajice i podmajicu ključni su komadi bez kojih se na stazu ne ide. Tu su i lijepi džemperi koje volimo uskladiti s bojama odijela koje odaberemo. Dodaci kao što su odgovarajuće čarape, potkape, kape i naočale ne valja izostaviti. Skijaške čizme, omiljeno zvane buce, u srebrnoj i zlatnoj boji, najdraži su nam komad koje možemo nositi i u drugim prilikama.

Što smo vam sve u velikom vodiču izdvojili, pogledajte u nastavku.

Kombinezoni

Goldbergh
Bogner
Zara
Zara
H&M
H&M

Jakne

Bogner
Goldberh
Perfect Moment
Khaite
Goldbergh
Moncler
Moncler
Fusalp
D&G
Khatie
Perfect moment
Zara
Zara
Zara
Zara

Hlače

Goldbergh
Fusalp
D&G
Perfect moment
H&M
H&M
H&M

Džemperi

Perfect moment
Perfect moment
Fusalp
Khatie
Goldbergh
Goldbergh
Zara
H&M
H&M
H&M

Donji veš

H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

Buce

Moon Boot
Moon Boot
Moon Boot
Moon Boot
Moon Boot
Khatie
Zara

Dodaci

Poc
Zara
Khaite
H&M
Zara
Zara
H&M

Foto: Instagram (@izakova, @emitaz), Zara, H&M, My Theresa, Poc, Moon Boot

Učitati još
Zatvori