Sve divne nijanse žute boje koje će unijeti dozu optimizma u našu garderobu

Doza optimizma uvijek je dobro došla, a osobito u ovom izazovnom razdoblju kada se naša svakodnevica u potpunosti transformirala i koncentrirala unutar naših domova. Osim što je promijenila našu radnu rutinu, način na koji provodimo slobodno vrijeme i planove za proljetna putovanja, nova situacija promijenila je i našu proljetnu garderobu. Umjesto uzbudljivih i raskošnih modnih trendova koji ni ove sezone ne nedostaje, u našim ormarima istaknulo se tek nekoliko jednostavnih i udobnih odjevnih komada koji stvaraju kućno izdanje proljetne garderobe.

S nadom da će nas ljeto vratiti staroj rutini, u našim se ormarima polako okrećemo planiranju garderobe za ljetnu sezonu. Dozu optimizma koja će osvježiti monotoniju našeg proljetnog stila, ali i biti najava ljetne sezone donosi žuta boja.

Žuta boja za dozu optimizma u ormaru

U središtu modnih trendova koji će obilježiti sezonu u našim ormarima još jednom su se istaknula raskošna i vibrantna paleta boja u kojoj se krije nekoliko novih it nijansi. Topla sezona fokus je stavila na jarke i pastelne boje, a nijanse žute boje istaknule su se kao apsolutni favorit i neodoljivi modni trend s dozom optimizma. Svoju vladavinu u modnom svijetu nijanse žute započele su već s prvi proljetnim danima, no njihovo vrijeme tek dolazi s toplim i sunčanim ljetom.

Usprkos brojnim trendovima koje će još donijeti ljetna sezona, nijanse žute svoje su mjesto već pronašle unutar prvih ljetnih kolekcija i ormara popularnih trendseterica. Naredni mjeseci donose vladavinu žute boje, od jarke limun do zagasite senf nijanse, koju su već nagovijestile kombinacije modnih trendseterica. Zašto je žuta boja osvojila modne insajdere i kako će raskošne nijanse najvedrije boje u spektru svaku kombinaciju učiniti posebnijom i ovog proljeća i ljeta?

Nijanse žute u trenu će transformirati svaku kombinaciju zbog čega se uvijek nalaze na listi omiljenih stilskih trikova popularnih trendseterica. Unutar žute palete nalazi se upečatljiv odgovor na svaki komad unutar vašeg ormara. Osim što će jarka žuta razbiti monotoniju crno-bijelih kombinacija, njezini zagasiti tonovi donose svježinu ljetnim modnim favoritima u zemljanim tonovima. Nijanse žute odlično se slažu i s plavom bojom što će ih istaknuti kao efektan dodatak omiljenim proljetnim i ljetnim modelima od trapera.

Gdje pronaći najbolje modele obojane neodoljivim nijansama žute boje i kako ih nositi? U nastavku donosimo dozu outfit inspiracije i 44 najbolja modela koje već možete pronaći na policama online shopova omiljenih modnih brendova i dodati svojoj garderobi.

Rouje
Fred Perry
Asos Design
Zara
Asos Design
Lazy Oaf
COS
Bershka
Topshop
Topshop
Bershka
Bershka
Bershka
Sister Jane
C/Meo
H&M
Mango
Vero Moda
H&M
Zara
H&M
H&M
Mango
Mango
Massimo Dutti
Keepsake
Mango
H&M
Stine Goya
Zara
Massimo Dutti
Zara
Zara
Stine Goya
Asos Design
Stine Goya
Rouje
H&M
Zara
& Other Stories
& Other Stories
COS
Notes Du Nord
Rouje

Foto: Instagram, Asos, Bershka, COS, H&M, Mango, Massimo Dutti, Rouje, Stine Goya, Topshop, Zara, & Other Stories

0