Najbolji modeli do 100 kuna koje možete pronaći na posljednjim danima zimskog sniženja

Ispred nas su posljednji dani velikog zimskog sniženja koje je još jednom donijelo odlične popuste i izazvalo pravu malu shopping groznicu. I dok su neki shopping na sniženjima preselili u online svijet i najbolje ulove uhvatili iz sigurnosti i udobnosti svojeg doma, drugi su strpljivo čekali ispred omiljenih dućana kako bi favorite sa svoje liste želja uhvatili po nikad boljim i nižim cijenama. Kako najpopularnija još jednom su se istaknula sniženja u modnim trgovinama.

Dok su se police omiljenih modnih trgovina i online shopova polako praznile, naše košarice i ormari ispunili su se odličnim modnim ulovima. Od zimskih komada koji su upotpunili našu aktualnu garderobu do onih svestranih modela od kojih se nećemo odvajati čitave godine, sniženja su donijela baš sve što nam je trebalo da popunimo one nedostatke u ormaru.

Iako je iza nas već gotovo mjesec dana velikog sezonskog sniženja i neki modeli su se davno rasprodali, zimsko sniženje za drugi krug pripremilo je pregršt odličnih modnih ulova koji su sada sniženi i do 70%.

Zimsko sniženje polako se približava kraju i donosi odlične modne ulove

Traperice, svestrana dnevna haljina i košulja neki su od najboljih modela koje možete pronaći u ponudi omiljenih high street brendova i dodati u svoju košaricu bez imalo grižnje savjesti. Osim što će se brzo pretvoriti u nove favorite unutar našeg ormara, mnogi od njih bit će i dio proljetne garderobe ili jedan od onih komada koji se unutar naših ormara zadržava tijekom čitave godine. Osim kao odlično vrijeme za shopping omiljenih klasika i jednostavnih basic komada koji su nezaobilazni dio svakog ormara, sniženja su savršena prilika za shopping nekoliko onih upečatljivih modela i razigranih modnih dodataka koji će razbiti monotoniju naše garderobe bez velikih investicija.

Odjevni komadi i modni dodaci do 100 kuna

Od jednostavnih i nezaobilaznih basic modela do pravih dragulja poput kardigana i slip suknja, pregledale smo ponudu najpopularnijih high street dućana i otkrile najbolje modne ulove do 100 kuna koje možete pronaći na posljednjim danima zimskih sniženja u trgovinama i online. Naše H&M, Mango i Zara favorite izdvojile smo u nastavku!


H&MMangoZara


Foto: Instagram, H&M, Mango, Zara

1