Prvi jesenski komadi i trendovi već su stigli u najpopularnije high street dućane

Mango

Modni svijet uvijek voli biti korak ispred. I dok smo mi tek polako zakoračili u ljeto i unutar svojih ormara kreirali ljetne garderobe za koje nam još uvijek nedostaju sitnica ili dvije, naši omiljenih brendovi već su krenuli s ljetnim sniženjima. Osim sniženja koja su stigla u odlično vrijeme za obnovu ljetne garderobe, tjedne ispred nas obilježit će i prvi jesenski komadi. Od tankog cosy pletiva do elegantnih klasika poput balonera, košulja i poslovnih hlača, prvi jesenski komadi najavili su još jednu uzbudljivu modnu sezonu ispred nas.

STIGLI SU PRVI JESENSKI KOMADI

Mango

Velike modne kuće svoje kolekcije za jesen i zimu predstavile su još u veljači i najavile nekoliko ključnih trendova za sezonu koja nam je bliže no što nam se u ovome trenutku čini. Sada, svoje jesenske kolekcije predstavili su i prvi high street brendovi. Mango i Zara, španjolski brendovi koji se bez sumnje nalaze na vrhu liste trenutno najpopularnijih pristupačnih brendova na svijetu, otkrili su nekoliko jesenskih komada i najavili sezonu koju će obilježiti uzbudljivi spoj elegancije klasika i efektnog izgleda trendi komada i detalja.

Mango

Mango kolekcija zadržala se unutar neutralne palete boje – decentne nijanse bež boje svoj savršeni kontrast pronašle su u raskošnoj tamnoplavoj nijansi, dok osvježenje u prve jesenske komade unosi senf žuta boja i efektan prugasti uzorak. Osim boja, u prvoj Mango kolekciji koja najavljuje jesen veliku ulogu ima i igra tekstura koju stvara spoj različitih materijala – od mekog pletiva do raskošnog i sjajnog satena.

Zara

Zara donosi bitno drugačiju jesensku modnu priču. Umjesto ženstvene elegancije i zagasite palete, prvi jesenski komad s potpisom mnogima omiljenog high street brenda poigravaju se spajanjem strogih linija ili crno i bijele boje sa trendi uzorcima, jarkim bojama i neobičnim siluetama. Rezultat Zarine igre klasičnog i trendi su zanimljivi komadi koji će bez sumnje osvojiti trendseterice i sve ljubitelje najnovijih trendova diljem svijeta.

U nastavku zavirite u prve jesenske kolekcije trenutno najpopularnijih high street brendova.

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

0