Posljednji dani ljetnog sniženja u Zari – ovo su najbolji modeli sniženi do čak 85%

S prvim danima kolovoza, zakoračili smo u posljednje dane velikih ljetnih sniženja. Nakon raskošne ponude modela i dobrih popusta koje smo i ovog ljeta mogli pronaći na velikom sezonskom sniženju, kraj ljetnog sniženja okupio je preostale modele, dodao nekoliko novih odjevnih komada i modnih dodataka te donio najveće moguće popuste. Uz modele za ljetne dane koje vjerujemo da ste već uloviti na sniženjima i dodali u svoje garderobe i kofere za godišnji odmor, na posljednjim danima ljetnog sniženja možete uhvatiti i odlične modele za prve jesenske dane.

Kao jedno od najiščekivanijih sniženja, Zara ljetno sniženje bilo je jedno od onih na kojima smo odmah pronašli nekoliko odličnih modela. Sada je savršeni trenutak da ponovno zavirite u najbližu Zara trgovinu ili online shop jer ćete pronaći odlične modele snižene čak do 85%.

Zara ljetno sniženje donosi modele snižene više od 70%

Kao jedan od najpopularnijih high street brendova na svijetu, Zara je za mnoge omiljena shopping destinacija kojoj je gotovo nemoguće odoljeti, a odlični popusti učinit će ju još privlačnijom. Za posljednje dane ljetnog sniženja, Zara je pripremila popuste do čak 85%.

Na odličnom popustu sada možete pronaći neke od najboljih Zara modela iz kolekcija za proljeće/ljeto 2021. poput limited edition kolekcije u kojoj su glavnu ulogu igrale crne haljine, hlače i suknje. Uz klasične modele u crnoj boji i s modernim pomakom, posljednji dani Zara ljetnog sniženja okupljaju i efektne trendi modele koje ćemo nositi i ove jeseni poput pletenih prsluka i cool odijela. Naravno, tu su i trendi modni dodaci čije cijene se sada kreću od 49.90 kuna do 99.90 kuna.

Izbor najboljih modela koje je donijelo Zara ljetno sniženje u kolovozu izdvojile smo u nastavku!

22 modela koje još uvijek možete dodati u svoju shopping košaricu

Foto: Instagram, Zara

0