3 kupaća kostima iz Zare koja su razgrabljena u trenu (i uskoro se vraćaju!)

Ponekad na high street sceni određeni komad odjekne toliko jako i tolikom brzinom, da preko noći postane instantni hit. U prošlosti smo se nagledale primjera i primjera, pa čak i komada koji su izdržali test vremena i postali bestselleri koji se iz godine u godinu vraćaju na police omiljenih modnih trgovina.

Najnoviji primjer o kojem vam pišemo možda neće postati dijelom novije modne povijesti, no definitivno ima onaj trendi aspekt kojeg trendseterice obožavaju. Riječ je o Zarinim kupaćim kostimima koji su bogato dekorirani volanima, a otkako su se pojavili u prodaji, trebalo je tek nešto manje od 24 sata da se prve zalihe rasprodaju. Sve one koje su ostale kratkih ruku u ovom shoppingu, Zara je putem svog webshopa obavijestila kako se trenutno vrlo traženi badići uskoro vraćaju u prodaju, i to u svim veličinama: od S do XL.

Zara kupaći kostimi s volanima izazvali su hype

Nije ni teško pogoditi zašto su preko noći ovi badići iz Zare postali toliko popularni.

Pojavljuju se u 3 modela, a ono što je zajedničko ovim jednodijelnim kupaćim kostimima je dominantan detalj predimenzioniranog volana koji inače jednostavnim krojevima daje na efektu i šarmu. Ovi modeli nosit će se ne samo na plažu, već i na after beach party ili čak u večernji izlazak, gdje će u kombinaciji s traper šorcem ili suknjom preuzeti ulogu efektnog topa.

Uskoro se ponovno vraćaju u prodaju, po cijeni od 199.90kn.

Foto: Zara

0