Savršeni komadi nakita koje možete pokloniti ovog Valentinova

Zaks

Bliži nam se Valentinovo, dan koji će mnogi među nama iskoristiti kako bi sasvim običan petak pretvorili u dragu uspomenu. Nekad rezerviran za zaljubljene parove, Valentinovo je danas preraslo granice romantike i postalo dan posvećen baš svakoj ljubavi. I dok će ga neki provesti u obiteljskom okruženju, a drugi u opuštenom druženju s ekipom, mnogi parovi Valentinovo će iskoristiti za povratak old school romantici. Bez obzira s kim provodite Valentinovo ove godine i što ste za taj dan pun ljubavi isplanirali, mali znak pažnje za vama najdražu i najposebniju osobu (ili nekoliko njih) ono je što će ga učiniti još posebnijim.

Najsjajniji poklon za najromantičniji dan

Pokloni možda nisu najvažniji dio Valentinova, no oni su oduvijek bili dio proslave dana zaljubljenih. Kako su se mijenjali kroz povijest i što se tradicionalno daruje u različitim državama možete pročitati ovdje, a mi vam u nastavku donosimo ideju za valentinovski poklon s kojim ne možete pogriješiti i koji će iznenaditi i oduševiti baš svaku ženu. Naravno, riječ je o nakitu.

Zaks
Zaks srebrna narukvica 1.220kn

Od ljubavnih pisama do ekstravagantnih poklona, trendovi u darivanju za Valentinovo neprestano se mijenjaju, a na trendove nerijetko utječu i lokalni običaji, kao i one male tradicije koje sami stvaramo. Ipak, postoji nekoliko poklona koji će, bez iznimke, uvijek iznenaditi i oduševiti, a kao najsjajniji među njima ističe se nakit. Modni dodatak koji je oduvijek bio mnogo više od toga, nakit je savršeni znak pažnje, prijateljstva i ljubavi za one najdraže i najposebnije osobe u našem životu zbog čega ne čudi da će mnogi među nama posegnuti upravo za nakitom kada je riječ o Valentinovu.

Sjajan prsten, decentna narukvica ili lančić s upečatljivim privjeskom poklon su koji će Valentinovo i trenutak darivanja pretvoriti u nezaboravnu uspomenu koje ćemo se sjećati, ali koju ćemo uvijek moći nositi. Ako još uvijek tražite valentinovski poklon, Zaks je mjesto na kojem ćete pronaći onaj savršeni baš za osobu kojoj ga darujete.

Zaks zlatna ogrlica 1.560kn

Nikad raskošnija i elegantnija Zaks kolekcija nakita

Zaks je mjesto na kojem ćete uvijek pronaći raskošnu i raznoliku kolekciju nakita, a ususret Danu zaljubljenih poznati hrvatski brend na svojim će vas prodajnim mjestima dočekati s dodatom dozom raskoši i romantike. Predivni komadi nakita sa Zaks potpisom i ovog će Valentinova biti najsjajnije iznenađenje i najromantičniji poklon koji će oduševiti svaku ženu.

Za ljubiteljice klasike, istražite Zaks kolekciju tradicijskog nakita u kojoj ćete pronaći vječno privlačne komade poput šibenskih botuna ili naušnica Rećina. Moderan dizajn i efektni detalji kombinacija su iza Zaks komada nakita inspiriranih najnovijim trendovima koji će oduševiti ljubiteljice upečatljivih modnih dodataka, dok će se sve minimalistice oduševiti decentnim prstenom, ring naušnicama ili tankom ogrlicom u Zaks kutijici s crvenom mašnom.

Zaks
Zaks zlatne naušnice 4.860kn

Zaks klasike i novitete koji će biti savršeni poklon za Valentinovo potražite na najbližem Zaks prodajnom mjestu, a sve novosti i novitete omiljenog hrvatskog brenda nakita možete svakodnevno naći na njihovom Instagram profilu @zaks_zlatarnice.

Zaks srebrne naušnice 950kn

Foto: Zaks

0