Nakit koji će upotpuniti poslovne kombinacije ove jeseni

Zaks nakit jesen 2020.

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i trendove koje donosi, elegancija i jednostavnost uvijek ostaju sinonimi za poslovni stil. U klasičnim krojevima i neutralnim bojama, u središtu svake poslovne garderobe nalazi se nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka koji, spojeni zajedno na pregršt različitih načina, stvaraju kombinacije idealne za sve poslovne obaveze i izazove. Iako su pravila poslovne garderobe vrlo jednostavna, na početku svakog dana suočavamo se s istim modnim izazovom i pitanjem – što danas odjenuti na posao? Odgovor na pitanje najčešće ćemo tražiti u novim odjevnim komadima i trendovima. Ipak, ako u svojoj poslovnoj garderobi već imate sve one ključne odjevne komade koji izgledaju elegantno, a u kojima se istovremeno osjećate ugodno, sve što zapravo trebate dodati svojim poslovnim kombinacijama je jedan savršeni modni dodatak.

I dok ćemo modne dodatke mijenjati iz kombinacije u kombinaciju, jedan modni dodatak istaknut će se kao savršeni modni začin za baš svaki poslovni look. Naravno, riječ je o uvijek elegantnom i privlačnom nakitu.

Zaks nakit jesen 2020.

Nakit kao savršeni modni začin za svaki poslovni look

Od decentnih lančića do upečatljivih naušnica, nakit je uvijek dobra ideja, a posebno kada je riječ o poslovnim kombinacijama u kojima težimo eleganciji, ali istovremeno želimo razbiti monotoniju jednostavnih i klasičnih modela. Savršeni nakit za poslovni look ove jeseni pronaći ćemo u novoj kolekciji hrvatskog brenda Zaks.

Uvijek u korak s najvećim svjetskim brendovima i najpoželjnijim trendovima iz svijeta nakita, Zaks svake sezone donosi privlačne komade nakita koje ćemo poželjeti dodati u svoju kolekciju i nositi uvijek i svugdje. I nova kolekcija popularnog hrvatskog brenda je upravo takva! Kolekcija donosi naušnice, lančiće i narukvice od srebra ili srebra s pozlatom, a svaki od komada pažnju plijeni efektnim izgledom koji mu daju trendi detalji.

Četiri trenda iz svijeta nakita idealna za jesenske kombinacije

U središtu jesenske Zaks kolekcije ističu se četiri velika trenda iz svijeta nakita koji će biti idealni dodatak poslovnim, ali i svim drugim jesenskim kombinacijama. Jedan od njih je motiv lanca koji dolazi u obliku lančića s velikim, ali još uvijek vrlo elegantnim karikama i naušnicama koje krase karike spojene u nekoliko decentnih nizova. Uz motiv lanca, na listi najpoželjnijih komada nakita sezone koje možete pronaći u Zaks kolekciji nalaze se i lančići sa statement privjeskom. Iako upečatljivi, privjesci se ističu jednostavnim linijama koje stvaraju elegantne oblike i moderan izgled. Baš poput upečatljivog privjeska na lančiću, upečatljive naušnice su uvijek dobra ideja. Ove jeseni, poslovnom looku dodat ćemo srebrne naušnice s pozlatom i wow faktorom. Sve ljubiteljice trendi nakita koje svojem poslovnom looku žele dodati dozu odvažnosti osvojit će komadi s detaljima nalik šiljcima, ali u njihovom najrafiniranijem izdanju.

Zaks nakit jesen 2020.

Pregled najljepših komada nakita koji ove jeseni možete dodati svojim poslovnim kombinacijama, ali koje ćete obožavati nositi i u spoju s ležernijim i večernjim lookovima, donosimo u nastavku. Kako bismo vam uljepšali ovaj jesenski dan, na samom kraju članka za vas smo, u suradnji s Zaksom, pripremili i jedan odličan giveaway!

Motiv lanca

Zaks nakit jesen 2020.
Zaks nakit jesen 2020.
Zaks nakit jesen 2020.
Zaks nakit jesen 2020.
Zaks nakit jesen 2020.

Decentni lančić s efektnim privjeskom

Zaks nakit jesen 2020.
Zaks nakit jesen 2020.
Zaks nakit jesen 2020.

‘Statement’ naušnice

Zaks nakit jesen 2020.
Zaks nakit jesen 2020.
Zaks nakit jesen 2020.

Moderno i odvažno

Zaks nakit jesen 2020.
Zaks nakit jesen 2020.

Journal x Zaks giveaway

U suradnji s Zaksom, darujemo vam divne naušnice s fotografije ispod koje će začiniti vaš poslovni look i dati vam onaj boost samopouzdanja i odvažnosti za sve izazove koje donosi jesen.

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @zaks_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do nedjelje (18. listopada) u ponoć. Dobitnika ćemo nasumično odabrati i objaviti sljedeći dan. Sretno!

Zaks nakit jesen 2020.

Foto: Zaks

1