Nezaobilazan modni dodatak s kojim će svaki ljetni outfit dobiti epitet – stylish

Nakit se uvijek isticao kao najsjajniji modni dodatak koji možete dodati svakoj kombinaciji kako biste joj dali posebniji izgled. Od decentnih privjesaka, sitnih naušnica i tankog prstenja do efektnih nizova ogrlica i komada optočenih biserima i draguljima, iza svakog komada nakita krije se cijela priča koja ga pretvara u pravo malo blago i ističe kao jedan od najosobnijih predmeta koji će uvijek biti dio naše kolekcije i naših kombinacija.

Iako vječan, nakit se, baš poput odjevnih komada i drugih modnih dodataka, iz sezone u sezonu mijenja i ide u korak s najnovijim trendovima. Novi komadi u trenu se pretvaraju u najpoželjnije modne dodatke sezone.

NAKIT KOJI ĆE OSVJEŽITI LJETNI LOOK

Proljeće i ljeto u modnom svijetu predstavljaju onu sezonu koja uvijek donosi raskoš među modne trendove, a ove godine bogatstvo modnih trendova preslikalo se i na najpoželjnije komade nakita koji i ovog ljeta nose Zaks potpis. U savršenom spoju jednostavnosti, elegancije, glamura i trendova, Zaks nakit je ljetni favorit koje će, s nezaobilaznom dozom sjaja i glamura, u trenu osvježiti naš look.

Ti neodoljivi zlatni i srebrni modni detalji odlično će izgledati u kombinaciji s preplanulom puti, ali i svim raskošnim trendovima i modelima iz ljetnog ormara.

Među savršenih komadima nakita za ljeto koji će osvježiti i začiniti svaki ljetni look istaknuli su se elegantni modeli od zlata koje krase nježne linije. Baš poput zlatnog nakita, i komadi od srebra ovog ljeta donose naglasak na ženstvenost i eleganciju koja će jednako dobro pristajati i dnevnim i večernjim ljetnim kombinacijama.

Osim neodoljive doze osvježenja i sjaja koju će unijeti u vaš ljetni look, nakit s potpisom zlatarnica Zaks savršeni je način da u nekoliko detalja pokažete svoju osobnost. Ljubiteljice klasike i minimalizma birat će jednostavne i bezvremenske komade poput hoop naušnica, zaljubljenice u trendove svoje ljetne kombinacije upotpuniti nizovima ogrlica s karikama, dok će nakit ukrašen biserima osvojiti sve romantične duše.

Ljetnu Zaks kolekciju pogledajte u nastavku i otkrijte svoje favorite, sve komade možete pronaći u najbližoj Zaks zlatarnici, a sve novosti pratite na Zaks Instagram profilu.

Ogrlica, 400kn
Ogrlica, 1.470,00kn
Privjesak, 910,00kn
Prsten, 2.150,00kn
Naušnice, 1.890,00kn
Naušnice, 640,00kn
Naušnice, 760,00kn
Prsten, 750,00kn

Foto: Zaks

0