Jedan savršeni kombinezon s ‘wow’ efektom koji ćete htjeti nositi uvijek i svugdje

Uterqüe točkasti kombinezon ljeto 2021.

Jednostavni za kombiniranje, savršeni za svaku priliku i ugodni za nošenje, kombinezoni svake sezone dolaze u bezbroj različitih izdanja među kojima će baš svatko pronaći onaj savršeni za svoj ormar i stil. Kao jedan od najljepših modela sezone istaknuo se točkasti kombinezon s potpisom modnog brenda Uterqüe.

Prije nekoliko godina, Uterqüe smo upoznali kao Zarin sestrinski brend, a danas on se ističe kao jedan od high street brendova čije nas kolekcije nikad ne razočaraju. Spoj klasičnog i suvremenog, elegantnog i trendi savršena je kombinacija koja se krije iza svake Uterqüe kolekcije. Kombinacija je to koja se krije i iza jednog od njegovih najefektnijih komada sezone – točkastog kombinezona.

Šarmantni i svestrani Uterqüe točkasti kombinezon

Iza šarmantnog Uterqüe kombinezona krije se spoj nekih od najvećih modnih trendova sezone – točkasti uzorak i istaknuta kragna, jednostavnost neutralih boja i . Iako spaja čak nekoliko upečatljivih elemenata i trendova, Uterqüe kombinezon zadržava skladnost i jednostavnost. Upravo se u toj kombinaciji efektnog i jednostavnog krije njegova neodoljiva privlačnost i wow faktor zbog kojeg jednako dobro izgleda u dnevnom i večernjem, opuštenom i srđenom izdanju.

Ovaj kombinezon koji se istaknuo kao jedan od it modela ljetne sezone, a koji ćemo nositi i dugo nakon završetka ljetne sezone, možete pronaći i naručiti u online shopu brenda Uterqüe.

Uterqüe točkasti kombinezon ljeto 2021.
Uterqüe točkasti kombinezon ljeto 2021.
Uterqüe točkasti kombinezon ljeto 2021.

Foto: Uterqüe

0