Zavirite u kolekciju koja krije najljepše bijele komade ovog ljeta

Neutralni tonovi još uvijek imaju važno mjesto u našim garderobama i kombinacijama, osobito oni najsvjetliji s bijelom kao nepobjedivim modnim klasikom koji savršeno pristaje proljetnim i ljetnim danima.

Uterque ljetna kolekcija slavi bijelu boju

Od jednostavnih haljina i prozračnih lanenih komada do bijelog T-shirta i bijelih traperica kao proljetnog i ljetnog izdanja ležernog favorita, Uterque je modni brend s uvjerljivo najboljim izborom bijelih odjevnih komada i modnih dodataka za ljeto 2020.

Osim što će se lako kombinirati sa svim bojama i uzorcima te odlično izgledati na osunčanoj puti, bijela je izbor koji donosi osvježenje u svaki ženski ormar. Kako bi izvukli najbolje iz svojih bijelih komada, kombinirajte ih zajedno i stvorite jednostavni all white look primjeren svakom toplom i sunčanom danu. Kako će bijela boja unijeti minimalističku jednostavnost u bijele kombinacije, poigrajte se teksturama, siluetama i najnovijim trendovima kako bi im dali zanimljiv izgled. Cijelu Uterque kolekciju u znaku bijele boje istražite ovdje.

Foto: Uterque

0