Trenutno najpopularnije Zara sandale koje se brzo prodaju

Svake sezone, Zara ostvari pun pogodak s pojedinim odjevnim komadima i modnim dodacima. U prilog tome najbolje govore oznake u webshopu da je određeni proizvod rasprodan i uskoro se vraća. Iznimka nije ni kolovoz, kada se, doduše, kod high street brendova inače ne događaju prevelike uzbudljivosti, osim predstavljanja prvih kolekcija za prijelazne dane. Ipak, Zara već sada ima nekoliko zgoditaka; što za aktualnu ljetnu sezonu, a što za prve jesenske kombinacije. Upoznajte kožne sandale koje su se već nekoliko puta rasprodale i bez sumnje će biti veliki hit u idućim mjesecima.

Nabrane kožne sandale s potpeticom

Za ovaj bi se model vrlo lako mogli zabuniti kako se radi o dizajnerskom, jer ga krasi specifičan dizajn. Gornji dio izrađen je od meke kože s isprepletenim tankim i širokim remenjem. Potpetica je tanka i visoka 9,5 cm, a sandale su dostupne u krem i crnoj boji. Zara predlaže da u njihovom slučaju nabavite jednu veličinu više od one koju inače nosite.

Sandale su vrlo chic i već ih zamišljamo u niz kombinacija; od onih poslovnih pa sve do onih večernjih. Skladno će upotpuniti, a ponekad i podići odjevni look i nema sumnje da će izmamiti puno komplimenata među kolegicama i prijateljicama. Upravo su se vratile u Zarin webshop u svim veličinama i nabaviti ih možete ovdje.

Foto: Zara

0