13 najljepših modela torbi u koje će vam stati baš sve

Za torbu možemo reći kako je puno više od dekorativnog detalja. Ona je modni dodatak koja je istovremeno izgledom privlačna, funkcionalna i praktična. Kada govorimo o torbama uvijek naglasak trebamo staviti na kvalitetu, a njezina praktičnost posebno je važna kada tražimo torbu za svaki dan. Torba je u suštini naš suputnik koji nam pomaže savladati sve dnevne izazove s kojima se suočavamo. Upravo zato mora biti dovoljno velika kako bi u nju mogle upakirati sve potrebne stvari za obavljanje dnevnih zadataka. Stoga je jasno kada kažemo da se visoko na popisu ključnih komada u ormaru svake žene nalazi klasična i praktična dnevna torba.

Tote i shopper torbe su investicija koja će vam trajati godinama

Jedne od najpraktičnijih torbi današnjice su tote i shopper torbe. Dovoljno su velike da u njih upakirate sve ono što vam je potrebno da preživite dan. Bilo da na posao nosite laptop, punjač za mobitel ili rokovnik, velika torba je must-have komad svake urbane žene. Iako smo posljednjih sezona svjedoci trenda mini torbica, zasigurno možemo reći kako se u modu ponovno vraćaju velike torbe. Stoga nije čudno što ključan komad u svakčijoj garderobi postaju tote i shopper torbe. One su istovremeno elegantne, čvrste i trendi, a ujedno su i investicija koja će vam trajati godinama.

Nova sezona donosi brojne novitete velikih torbi. Najsigurnija opcija su uvijek torbe neutralnih boja. Međutim, ukoliko ste fan jarkih boja, na tržištu postoje odlični komadi koji će svaki vaš look podići na višu razinu. Nikada nećete pogriješiti s kožnom ili platnenom torbom, a naše favorite velikih torba donosimo u nastavku.

Acne Studios
Mango
Acne Studios

Foto: Instagram, Farfetch, Mango, Massimo Dutti, Acne Studios, Polene Paris, H&M

1