Najpopularnije sandale sezone sada dolaze u tri nove boje

Proljetna i ljetna sezona u modni su svijet još jednom donijele su raskoš silueta, boja i uzoraka, novih trendova i upečatljivih detalja koje i najjednostavnije modele pretvaraju u efektne statement komade koji će plijeniti pažnju I dok neki od najpoželjnijih modela za proljeće i ljeto nose svu raskoš vibrantne palete boja i novih trendova, it sandale su se istaknule jednostavnošću i elegancijom koja će svoje mjesto pronaći u baš svakoj garderobi.

Kao najpoželjniji model istaknuo se elegantni i jednostavni klasik iz devedesetih – sandale koje stvara tek nekoliko decentnih i elegantnih tankih remenčića.

IT SANDALE S TOPSHOP POTPISOM

Veliki povratak omiljenog modela iz devedesetih potaknule su Ashley Olsen i Mary Kate Olsen u kolekciji svojeg brenda The Row u kojoj su upravo sandale s tankim remenčićima jedan od bestsellera. Luksuzni brend uskoro su slijedili i drugi modni brendovi, dizajneri i high street brendovi. Najpopularnije high street izdanje it sandals sezone nosi potpis britanskog high street brenda Topshop i odnedavno dolazi u tri nove boje.

Nekoliko tankih remenčića i povišena, ali još uvijek udobna potpetica, Topshop sandale istaknule su se kao modni favorit sezone na samom njezinom početku, a sada će odigrati ulogu savršenih ljetnih cipela koje ćemo nositi u dnevnim i večernjim kombinacijama.

Uz crnu i koraljnu boju, Topshop je kolekciji dodao i bijelu boju, limun žutu nijansu te zmijski uzorak koji donosi kombinaciju tople smeđe nijanse i crne boje.

Topshop sandale možete pronaći i naručiti ovdje, a kako izgledaju novi modeli najpoželjnijih sandala sezome, otkrijte u nastavku.

Foto: Topshop

0