Tople Mango bunde iz kojih se ne želimo skinuti narednih dana

Stigli su nam oni najhladniji zimski dani, koji praćeni ledenim vjetrom jednostavno zahtjevaju konkretne, tople i ‘podebljane’ stylinge. Nakon relativno blage jeseni, sada je pred nama razdoblje u kojem ćemo se osigurati da nam je fino i toplo jedino ako investiramo u kvalitetnu i podstavljenu jaknu ili kaput.

Mi smo primijetile kako su modne trgovine već neko vrijeme spremne za zimsku sezonu, a spreman je i poznati španjolski high street brend Mango, koji je svoju ponudu jakni i kaputa obogatio s nekoliko zbilja sjajnih zimskih bundica. Dolaze, naravno, u umjetnom krznu, no svejedno izgledaju chic.

10 hit modela Mango bundica za zimu

Ponuda je raznolika, a mi smo izdvojile 10 top modela. Kreću se od kratkih do duljih, od popularnih teddy tekstura do dlakavijih opcija. I boje su zanimljiv element ovih Mango bundica, pa imamo dobru staru klasiku u vidu bijele i crne, profinjenu eleganciju u vidu ‘nude’ tonova i naposljetku vedre boje poput lavande ili pak zagasite zimske boje poput tamnozelene. U nastavku ih istražite i pronađite svog favorita!

Foto: Mango

1