Vrijeme je za tople i trendi buce – pronašle smo najbolje modele sezone

Iako se čini da zima već traje neko vrijeme, ispred nas tek su oni najhladniji zimski mjeseci tijekom kojih se nećemo izvlačiti iz oversized pletiva, toplih kaputa i, naravno, čizama. U potrazi za savršenim čizmama u kojima ćemo provesti najhladnije dane u godini ove ćemo zime tražiti onaj najtopliji par. Jednako poput puf jakna i božićnih džempera, najtoplije modele čizama za snijeg rijetko krasi atraktivan izgled. Glomazne i nimalo elegantne, buce su donedavno bile čizme za kojima smo posezali samo kad bi ulice prekrio snježni prekrivač.

Ipak, u posljednjih nekoliko sezona poznati modni brendovi i brendovi obuće stvorili su modele koji su toplinu, udobnost i onu praktičnu stranu zimskih buca spojili s najnovijim trendovima i efektnim detaljima kako bi im dali efektni izgled koji će vas privući na policama dućana s cipelama i začiniti vaše svakodnevne zimske kombinacije.

Inuikii (Paramount)

Tople i trendi buce za zimske dane

Najpoželjnije modele čizama za snijeg, popularno zvanih buca, ove sezone stvorio je spoj jednostavnih linija i neutralnih boja. Od klasičnih Sorel modela koje ćete lako uklopiti u svakodnevne zimske kombinacije do modela podstavljenih shearling vunom koja će grijati vaše noge i za najnižih zimskih temperatura, buce ove sezone izgledaju jako dobro zbog čega će se iz jednog od najomraženijih zimskih modela transformirati u vaš novi modni favorit.

Uz poznate brendove obuće koji svake sezone donose nekoliko odličnih modela čizama za najhladnije dane u godini, ove zime tople buce unutar svojih kolekcija uvrstili su i luksuzne modne kuće te pristupačni high street favoriti.

Zahvaljujući toliko raznolikoj ponudi, tople, udobne i vodootporne buce idealne za snježne i hladne zimske dane možete pronaći bez obzira na budžet i stil. Kao malu pomoć, u nastavku vam donosimo mali modni vodič kroz najbolje modele ove sezone!

Moon Boot
Inuikii (Paramount)
Moon Boot
Isabel Marant
& Other Stories
Inuikii (Paramount)
Sorel
Inuikii (Paramount)
Moon Boot
Chloe x Moon Boot
Chloe x Moon Boot
Inuikii (Paramount)
Chloe x Moon Boot
Inuikii (Paramount)
Moon Boot
& Other Stories
Bogner
& Other Stories
Inuikii (Paramount)
Free People

Foto: Instagram, Sanja Jagatić, & Other Stories, Free People, Net-a-porter, Paramount

0