30 topova i bluza sa sniženja za dozu romantike u svakom outfitu

@belenhostalet

Svako ljeto donosi nam nove trendove i mikro trendove, no postoje neki komadi i klasici kojima se vraćamo svake sezone jer su praktični, stylish, mogu se nositi u različitim prigodama i najbolji su izbor u danima kad jednostvno nemamo ideje što nositi. Osim haljina i suknji, ljetnoj skupini takvih komada pripadaju bluze i topovi koji imaju predznak “multifunkcionalno”, s obzirom na to da se mogu nositi u različitim prigodama i kombinirati s brojnim komadima. Međutim, kako ih god nosili, top i bluza uvijek će u odjevnu kombinaciju unijeti dozu romantike.

Omiljeni komad nosiv u različitim prigodama

Ako tražite idealnu poslovnu kombinaciju, top neka se svakako nađe na listi odjevnih komada jer će izgledati stylish s pencil suknjom, ali i širokim hlačama visokog struka. U takvoj kombinaciji možete produžiti i na atferwork druženje ili u izlazak, a eventualno umjesto formalnijih hlača, odabrati skinny traperice ili mini suknju. O tome koliko su topovi i bluze poželjni komadi na godišnjem odmoru ne trebamo posebno ni govoriti, samo ćemo podsjetiti kako neodoljivo izgledaju u kombinaciji s kratkim traper hlačicama, natikačama, pletenom torbom i predimenzioniranim šeširom.

Zavirili smo u ponudu high street, ali i dizajnerskih web shopova te na sniženju pronašli divne komade koji će se dobro uklopiti u različite stilove. Svi topovi i bluze prodaju se po sniženim cijenama, a u nekim trgovinama počeo je i drugi krug sniženja pa vjerujemo kako je sad prava prilika za ugrabiti željeni komad koji će u ostatku ljeta dobiti i epitet – omiljen!

Zara
Zara
Zara
Zara
Topshop
Topshop
Topshop
Topshop
Topshop
Massimo Dutti
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Uterqüe 
Uterqüe 
bluza
Uterqüe 
bluza
Uterqüe 
bluza
Bershka
bluza
Bershka
bluza
Bershka
bluza
Bershka
bluza
Bershka
bluza
See by Chloe (Net a Porter)
bluza
Chloe (Net a Porter)
bluza
Molly Goddard (Net a Porter)
bluza
Oscar de la Renta (Net a Porter)
bluza
Roksanda (Net a Porter)
bluza
Marques’ Almeida (Net a Porter)
bluza
Arias (Net a Porter)

0