Točkasti kupaći kostimi su najšarmantniji ljetni trend za plažu

@jasminedowling

Stiglo je dugo i toplo ljeto i donijelo sezonu uživanja na terasama i izležavanja na plažama, dok je u našu garderobu ljeto donijelo nove favorite – od lanenih komada i romantičnih haljina do sandala i pletenih torbi. Još jedan modni favorit ljetne sezone su kupaći kostimi koji se posljednjih tjedana ističu kao zvijezde prvih kombinacija s pješčane modne piste.

Od onih klasičnih modela koji laskaju svakoj figuri i kojima se uvijek rado vraćamo do trendi badića koji će oduševiti sve one u potrazi za novim modelom za svaku kolekciju, kupaći kostimi ponovno su u fokusu.

TOČKASTI KUPAĆI KOSTIMI: IT MODEL ZA LJETO ISPRED NAS

Nova sezona badića donijela je i nove trendi modele među kojima su se kao najšarmantniji zasigurno istaknuli oni ukrašeni točkastim uzorkom.

@oliviavlopez

Nakon točkaste zime i romantičnih točkastih modela za proljetnu sezonu, vladavina točkica nastavit će se i tijekom ljetnih dana. Jednostavnost i razigranost točkastog uzorka stvara efektne modele za novu sezonu koji će zadržati ležeran karakter i ženstven izgled i svoj savršeni spoj pronaći u omiljenih klasicima poput trapera i espadrila. Osim prozračnih modela haljina, bluza i suknja, točkasti uzorak istaknuo se i kao savršeni odabir za baš sve modele kupaćih kostima.

Točkasti uzorak je razigrao jednodijelne modele jednostavnog kroja i savršeno nadopunio retro estetiku badića s gaćicama visokog struka, ali se istaknuo i kao dovoljno jednostavan za kombinaciju s drugim upečatljivim detaljima poput volana koji su ukrasili trendi modele.

H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Ganni
Lisa Marie Fernandez
Lisa Marie Fernandez
Peony +Net Sustain
Peony
Warehouse
Calzedonia
Calzedonia

Foto: Instagram, Asos, Calzedonia, H&M, Mango,

1