Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju

NOVA KAMPANJA BRENDA THE ALL

The All predstavlja novu kampanju za proljeće/ljeto 2019. Nakit, koji ne privlači uvijek pažnju na prvu, itekako igra važnu ulogu u cjelokupnom dojmu. The All svojom kampanjom za ovu sezonu govori upravo o tome, koliko se nakit čini sporednim, a ustvari je u puno moćnijoj i dominantnijoj ulozi. Kao i u filmu, u kojem upravo sporedna uloga često bude ona o kojoj kasnije pričamo.

The All s novim nakitom i dalje ostaje vjeran mesingu, leguri bakra i cinka, materijalu otpornom na koroziju, kristalne strukture i podobnom za razna oblikovanja. Ostaje vjeran i geometrijskim oblicima te jednostavnim linijama zbog čega je nenametljiv, nosiv uz sve i impozantan.

DIVAN NAKIT ZA PROLJEĆE I LJETO

Ove sezone kreatorice nakita The All, Jelena Malenica i Tea Momčilović, radile su puno više sa srebrom nego inače, koji se savršeno nadovezuje s omiljenim im mesingom. Kolekcijom dominiraju savršeno nepravilni oblici, a najbolje izgledaju na okupu, stilistički spojeni u jednu upečatljivu cjelinu. The All nakit ne traži trendi background, on će posebno zaživjeti na minimal krojevima i bazičnim bojama, kao što je vidljivo i u novoj kampanji koju potpisuje Karla Jurić, dok je model Katja Puškarić.

Pokret, pogled, emocija, to su detalji koji privlače. Sporedna uloga, kao i žena koja sjedi negdje sa strane. Zainteresira sve prisutne dok se ne bori za pažnju, ne okreće glave glasnoćom ni namjerno nego samo biva ono što jest i živi svoj puni potencijal. Upravo ona je glavno lice nove kampanje.

Baš kao sporedna uloga žene u filmu, koja je često ključnija i pamtljivija od one glavne, nenapadna i misterioznija te često izaziva komentare koji ne staju s vremenom. Kao i nakit, shvaćen tek izbliza, nevažan na daljinu, čini se samo kao sporedna uloga u stajlingu, no uvijek zadrži pogled i izazove znatiželju.

Cijelu novu kolekciju, nazvanu po nagrađivanim sporednim ženskim ulogama iz filma, možete pogledati i naručiti online, na stranici i web shopu www.thealljewellery.com. Sve novosti o brendu The All pratite na njihovoj Facebook stranici i Instagramu.

0