Divni kombinezoni za vjenčanja i sve posebne prilike koje donosi kolovoz

Ljetni mjeseci vraćaju nas opuštenim druženjima, ali i svim onim druženjima iza kojih se nalaze posebne prilike poput vjenčanja, godišnjica, rođendana. Sezona ljetnih svečanosti nastavlja se i u kolovozu.

Bilo da ste pozvani na vjenčanje jednog od svojih najbližih prijatelja ili obiteljsko slavlje, svaka ljetna svečanost tražit će i jedan svečani dodatak garderobi. Savršeni odgovor na potragu za svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi na sljedeće vjenčanje ili neku drugu ljetnu svečanost u vašem kalendaru donijele su ljetne kolekcije modnih kuća, ali i najnoviji elegantni modeli s potpisom pristupačnijih brendova.

Ljetni modeli stvoreni za posebne prilike

Kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova donijele su raskoš novih trendova i odjevnih komada među kojima se istaknulo i nekoliko odličnih svečanih opcija. Iako će se haljine istaknuti kao apsolutni modni favorit za svečane prilike, u aktualnoj ponudi omiljenih modnih brendova lako ćete pronaći onaj savršeni outfit čak i ako ne volite haljine ili ih za sljedeću posebnu priliku želite preskočiti. Tu na scenu dolazi jednako elegantni, svestrani i šarmantni odjevni komad koji donosi cijeli outfit – kombinezon.

Baš poput haljine, kombinezon može biti jednako elegantan i jednostavan izbor koji u jednom odjevnom komadu krije cijelu kombinaciju. Osim što donose savršenu kombinaciju u jednom odjevnom komadu, haljina i kombinezon imaju još jednu zajedničku stvar – i svečane haljine i svečani kombinezoni dolaze u bezbroj različitih modela među kojima ćete pronaći onaj svečani favorit baš za svoj stil i ormar.

Svečani kombinezoni za ljetne posebne prilike

Od jednostavnosti crnih kombinezona do modela ukrašenih raskošnim ljetnim uzorcima, u nastavku donosimo svečane kombinezone uz koje će vam trebati tek nekoliko modnih dodataka za savršeni svečani look!

Self Portrait
Oscar De La Renta
Uterque
COS
Zimmermann
COS
Sezane
Andrew GN
Zara
Zara
Zara
Mango
H&M
Roland Mouret
Theory
COS
COS

Foto: COS, H&M, Mango, Net-a-porter, Sezane, Uterque, Zara

0