Kakve ćemo sunčane naočale nositi sljedeće sezone?

Damir Kedžo

Sunčane naočale za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto 2019.

U društvu Antonije Blaće, Jelene Žnidarić, Manuele Svorcan, Damira Kedže i Kristijana Iličića, koji su odabrali svoje favorite za nadolazeću sezonu te brojnih modnih znalaca iz renomiranih hrvatskih medijskih kuća, tvrtka De Rigo Vision za nadolazeću sunčanu sezonu ponovo je dokazala svoju visoku etabliranost na domaćoj i međunarodnoj modnoj sceni predstavljajući prepoznatljivu talijansku estetiku.

Antonija Blaće

Zsa Zsa

Police

Kako bi udovoljila što zahtjevnijem tržištu i ljubiteljima ovog neizostavnog modnog detalja, tvrtka DeRigo Vision se u novoj POLICE kolekciji posebno usredotočila na stvaranje izrazito kreativnih modela. Karakteristična i jedinstvena Police kolekcija za žene okrenuta je prema budućnosti, a u novoj kolekciji predstavlja dizajnerske modele koje idealno korespondiraju s posljednjim modnim trendovima. Lakoća metala i ženstvenost oversize zaobljenih linija, u kombinaciji sa sjajnim detaljima i nježnim bojama s gradualnim ili “bubble effect” lećama, elementi su koji sve modele u novoj kolekcije čine posebno atraktivnima.

Muška POLICE kolekcija vješto spaja vintage inspiraciju s modernim i suvremenim. Modele karakteriziraju klasične linije interpretirane najnovijim trendovima koji uključuju korištenje inovativnih materijala poput karbonskih vlakna i čelika.

Carolina Herrera

Dojmljiva i vrhunska elegancija Caroline Herrere za SS/2019 ističe minimalističke stilove koji odišu pravim romantizmom. Vintage dizajn interpretiran je na posve drugačiji način uz dodatak geometrijskih uzoraka, koji i dalje dozivaju jedinstven i prepoznatljiv CH užitak.

Muškom Carolina Herrera kolekcijom dominira klasičan stil dajući kolekciji poseban fashion touch. Jasne linije, prigušene boje i moderan dizajn razotkrit će muževnost svakog CH muškarca.

FURLA

FURLA u novoj kolekciji za 2019. koristi acetat sa svijetlim i sjajnim efektom pastelnih i puderastih tonova. Kolekcija obiluje kultnim oversized modelima različitih oblika, od klasičnih aviator modela i šesterokutnih dvobojnih leća, do kultnih mačkastih modela koji će zadovoljiti ukuse onih najizbirljivijih.

ST!NG

ST!NG za 2019. godinu pravo je osvježenje. Modeli iz linija LOVE, SAVAGE i TREND idealni su za one koji žele biti primijećeni na svojim društvenim mrežama.

– LOVE –
Idealne sunčane naočale ako želite dobiti puno lajkova na svojim društvenim mrežama! Nitko neće odoljeti ovim oversize modelima – šesterokutnog ili pravokutnog oblika te svjetlijim lećama s mikro cvjetnim uzorkom otisnutim na osme­rokutnom rubu. Transparentni naplatci i gradualne leće kre­iraju efekt “dvostrukih leća” koji ovaj model čine originalnim i posebnim! Bez obzira na njihovu veličinu, zahvaljujući vrlo tankom metalnom okviru, izrazito su lagane i udobne.

– SAVAGE  –
Idealan je model za no­stalgične djevojke snažnog modnog ukusa koje inspiraciju crpe iz 50-ih godina prošlog stoljeća. Paleta boja kreće se od klasično crne do šarmantne ru­žičaste boje. Idealan model za prave online mačke!

– TREND –
Da biste bili “cool” na svojim društvenim mrežama ne tre­bate filtre ili pretjerana uređivanja. Nabacite Trend model i pri­rodan osmijeh.

Nova SS/2019 kolekcija dostupna je od 15. studenog 2018. godine u maloprodajnoj mreži DeRigo Vision partnera: Optika Livision i Optika Luna.

0