Suknje koje smo jedva dočekali nositi

Prevrtljiva vremenska prognoza kao da je na trenutak odgodila neminovan dolazak proljeća, no ono je kalendarski tu, za samo dan ili dva. A znamo što stiže s proljećem – puno prikladnije temperature i prilika da napokon pokažemo noge nakon mjeseci skrivanja u zimskim slojevima. Komadi koji tad dolaze u stalnu rotaciju sve dok opet ne zahladi su definitivno suknje i haljine, kojima je iz sezone u sezonu sve teže odoljeti. Gotovo je nemoguće ne odabrati nešto iz novih kolekcija i ubaciti to u svoju garderobu, isplaniranu za tu sezonu. Svestranost i jednostavnost kombiniranja čine ih must have komadom u svakoj prilici – od dnevnih šetnji, odlazaka na posao pa sve do večernjih izlazaka. Pogotovo kada je riječ o suknjama.

Suknje za proljeće 2019.

Za razliku od haljina, suknje možemo dodatno personalizirati gornjim dijelom – bluzom, košuljom, pletivom, T-shirticom te im dati novu dimenziju, ovisno o prilici. Fina bluza i midi suknja za posao, a T-shirtica i minica za opušteni izlazak u grad, samo su neke od ideja.

Osim toga, suknja se kao statement piece može nadograditi obućom – tenisicama, čimicama, ravnim cipelama, kao i modnim dodacima u obliku torbica za kompletni look.

A koji su ključni modeli suknji za ovo proljeće koje smo jedva dočekali nositi – doznajte u nastavku!

Suknje s printom

Ganni

& Other Stories

Mango

Michael Kors Collection

Mango

Plisirane suknje

& Other Stories

Massimo Dutti

Mango

Burberry

Suknje na kopčanje

Uterque

Uterque

Rouje

Mango

Massimo Dutti

& Other Stories

Slip suknje

Rouje

LA Collection

Nanuschka

& Other Stories

Uterque

Kožne suknje

Uterque

& Other Stories

Mango

Petar Petrov

Gucci

Traper suknje

Mango

Maje

Pull & Bear

Stradivarius

Stradivarius

Foto: Rouje, Net a Porter, Stradivarius, Pull & Bear, Massimo Dutti, Uterque, Mango

0