‘All white’ kombinacije koje dokazuju da je bijela definitivno boja ljeta

Iako nas od službenog početka nove sezone dijeli još nekoliko dana, ljeto je već stiglo na gradske ulice i pješčane plaže. Osim visokih temperatura, početak ljeta obilježit će i nova garderoba unutar koje će se spojiti svi oni omiljenih ljetni modnih favoriti i najnoviji trendovi. Od romantičnih i prozračnih haljina do udobnih i laganih hlača i bluza, ljetne komade i ove su godine stvorili najlaganiji materijali najraskošnija paleta boja i uzoraka. I dok će nas modeli obojani onim jarkim bojama i vibrantnim uzorcima osvojiti na prvu, jednostavnost, elegancija i istovremeno suptilni i efektni izgled koji stvara bijelu boju istaknut će kao naš apsolutni favorit.

NIJANSE BIJELE STVARAJU NAJBOLJE LJETNE KOMBINACIJE

Od jednostavnih haljina i prozračnih lanenih komada do bijelog T-shirta i bijelih traperica kao ljetnog izdanja popularnog basic klasika, ljeto će se unutar brojnih kombinacija poigrati jednostavnošću bijele boje. Osim što će se lako kombinirati sa svim bojama i uzorcima te odlično izgledati na osunčanoj puti, bijela je ljetni izbor koji donosi osvježenje unutar ormara.

Kako bi izvukli najbolje iz svojih bijelih komada, kombinirajte ih zajedno i stvorite jednostavni all white look primjeren svakom ljetnom danu. Kako će bijela boja unijeti minimalističku jednostavnost u bijele kombinacije, poigrajte se teksturama, siluetama i najnovijim trendovima kako bi im dali zanimljiv izgled.

Jednako poput crne boje i drugih neutralnih tonova, bijela boja je odličan izbor za eksperimentiranje sa spajanjem naizgled nespojivog. Elegantnu ljetnu haljinu spojite s omiljenim parom tenisicama, svilenu košulju s poderanim trapericama, romantične volane s grubom teksturom lana.

Kako na nov i uzbudljiv način kombinirati omiljene bijele komade koji se već nalaze unutar vaše ljetne garderobe? U nastavku vam donosimo ideje kako one najjednostavnije ljetne modele u bijeloj boji pretvoriti u neodoljiv ljetni look.

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Objavu dijeli Tine Andrea (@tineandreaa)

Objavu dijeli MIE JUEL (@mie_juel)

Objavu dijeli Figtny (@figtny)

Objavu dijeli Figtny (@figtny)

0