Jedina street style inspiracija koja vam treba za početak jesenske garderobe

Prve jesenske kolekcije su stigle, istaknule prve trendove koji će obilježiti sezonu ispred nas i potaknule nas na razmišljanje o jesenskoj garderobi. Početak rujna označit će promjenu unutar modnog svijeta, ali i naših ormara u kojima će se naši omiljeni jesenskih klasici i basic modeli poput traperica, kariranog blejzera, tankih džempera i raskošnih bluza spojiti s najnovijim modnim trendovima. Osvježenje i novi look u naš jesenski ormar i naše svakodnevne kombinacije unijet će nove siluete i novi hit boje, veliki povratak leopard uzorka i spoj naizgled nespojivog koji uvijek stvara zanimljiv izgled i donosi dozu prkosa.

Kako započeti stvaranje garderobe za novu sezonu? Dozu inspiracije pronašli smo na ulicama Berlina i u ormaru jedne od njegovih najsjajnijih street style zvijezda Swantje Sömmer.

STREET STYLE KOMBINACIJE KAO INSPIRACIJA ZA JESENSKU GARDEROBU

Njemačka blogerica Swantje Sömmer jedna je od naših omiljenih lica s berlinske street style scene. Iza njezinog besprijekornog stila nalazi se spoj klasika i najnovijih trendova, kombinacije koje stvaraju elegantni look s neočekivanim modernim pomakom. Na profilu poznate njemačke blogerice već smo pronašli odlične outfit ideje za jesen.

U centru njezinih kombinacija našle su se neutralne boje s nekoliko jarkih detalja i modela koji su razbili jednostavnost i monotoniju neutralne palete. Kao ključni jesenski odjevni komadi u kombinacijama Swantje Sömmer istaknuli su se karirani blejzer i traperice, elegantne haljine i modeli inspirirani sportskim stilom, ženstvene čizme i ružne tenisice.

Kako su njezine kombinacije kreirane na klasicima i basic modelima s nekoliko novih trendova kao savršenim začinom, Instagram profil blogerice Swantje otkriva sve komade koje možete poželjeti ove jeseni i kako ih nositi poput street style zvijezde.

Foto: Instagram

0