Stigla je jedna od najljepših Zara kolekcija

Posljednji dani mjeseca srpnja najavili su vrhunac ljetne sezone. Istovremeno, posljednji dani mjeseca srpnja podsjetili su nas da se jesen polako približava i u nama probudili osjećaj nostalgije za ljetom u kojem još uvijek uživamo. Inspirirana vrućim ljetnim danima i nostalgijom koja se krije iza njih, stigla je nova limited edition kolekcija s potpisom high street brenda Zara.

Najljepši Zara modeli za ljeto obojeni su romantikom i nostalgijom

U romantičnim siluetama, prozračnim i rupičastim tkaninama, nježnim svijetlim tonovima i detaljima koji svakom modelu daju boho prizvuk i efektan izgled, najnovija Zara kolekcija donosi odjevne komade u kojima želimo provesti ostatak ljeta.

Novu modnu priču s limitiranim predznakom i Zara potpisom stvara devet eteričnih modela. Zvijezda mini kolekcije su romantične haljine – maxi haljine slip kroja, košulja-haljina midi dužine i mini haljina baby doll kroja. Uz haljine stvorene za tople ljetne dane i romantične ljetne večeri, u kolekciji se nalaze i lagane hlače, svilenkasta bluza te top s tankim naramenicama, prsluk s etno detaljima i maxi suknja od rupičastog broderie anglaise materijala. Nove limited edition modele prati i predivna kampanja snimljena u pitoresknom morskom gradiću koja savršeno prenosi nostalgičnu i romantičnu estetiku kolekcije. U ulozi modela je Ruskinja Sasha Pivovarova.

Sve Zara modele iz nove limited edition kolekcije možete pogledati u nastavku, a mnogi od njih već su dostupni na zara.com, dok ostali stižu uskoro.

Foto: Zara

0