Stigle su nove boje i modeli omiljenih espadrila koje su osvojile cijelu regiju

Od 2013. godine otkako je osnovan, beogradski modni brend ABO Shoes prometnuo se u jedan od najpopularnijih srpskih brendova kada je riječ o cipelama. Osnovale su ga, sada već dobro znamo, sestre Iva i Ana Ljubinković, čija je strast prema maštovitim cipelama, šarenim koledžicama, već odavno napustila granice njihove zemlje i doslovno zarazila cijelu regiju. ABO modeli vrlo su traženi i u Hrvatskoj, a zahvaljujući Instagramu svakog se tjedna upoznajemo s njihovim novim cipelama, bez obzira na činjenicu što nas međusobno dijeli mnogo kilometara.

ABO Shoes ima novu kolekciju za proljeće 2021.

Prije nekoliko sezona, jedne espadrile u ponudi srpskog brenda ABO Shoes odmah su došle na naš radar. Zovu se Karmen, a specifične su po tome što je zapravo riječ o stilskom hibridu balerinke s mašnom i espadrile. Upravo je mašna ono što ih čini toliko ljupkima, no ne možemo ne spomenuti i cijeli spektar najljepših boja u kojima se ABO Shoes espadrile dosad pojavljivale.

Iznimka svakako neće biti ni proljeće 2021., za koje nam ABO Shoes polako predstavlja svoju najnoviju kolekciju predivnih cipela.

Uz espadrile Karmen, već poznati bestseller brenda ABO Shoes, koji će se ovog proljeća pojavljivati u nekim novim osvježavajućim bojama, kao i onim dosad najprodavanijim, novitet su espadrile imena Rosa. Ponovno se radi o miksu stilova, balerinke i espadrile, no ovaj model nešto je klasičniji, s kožnim remenčićem preko noge.

Sve o espadrilama srpskog brenda doznajte na Instagramu ABO Shoes, a nađete li se u Beogradu, sugeriramo vam da svakako posjetite njihov atelje i trgovinu na adresi Kneza Šime Markovića 10 i doživite ju baš poput nas, kao mali komadić raja za sve zaljubljenice u cipele. 

Foto: Instagram/ABO Shoes

1