Svi trebamo jedan par smeđih čizama u jesenskoj garderobi

Modni brendovi za jesensku i zimsku sezonu pripremili su nikad raskošnije, razigranije i raznovrsnije kolekcije. Od omiljenih sezonskih klasika u sasvim novom ruhu do modela obojenih najpoželjnijim trendovima sezone, modni noviteti jedna su od stvari zbog kojih se veselimo čak i onim najhladnijim danima. Iako odjevnih komada i modnih dodataka ima pregršt, kako u high end kolekcijama, tako i na high street sceni, tek nekoliko modela svoje će mjesto pronaći u baš svakom ormaru.

Uz jakne i kapute, pletivo i traperice, kao jedan od nezaobilaznih modnih favorita za zimske dane i ove će se sezone istaknuti čizme. Koje modele ćemo obožavati i nositi ove sezone?

Smeđe čizme – svestrani modni favorit

Jedan od prvih modnih dodataka koji ćemo dodati u svoju garderobu na početku sezone bez sumnje su udobne i svestrane čizme. Kao nezaobilazni dio svakog jesenskog i zimskog ormara, onaj jedan model istovremeno praktičnih i trendi čizama još jednom će biti naš prvi odabir u kreiranju jesenskih i zimskih kombinacija. Jedan od modela koji će se naći visoko na listi najpoželjnijih jesenskih trendova zahvaljujući odličnim novim modelima koji su preplavili kako high street, tako i high end kolekcije za jesen su smeđe čizme.

Najbolji modeli za jesensku i zimsku sezonu

Jednako elegantne i svestrane poput popularnih modela u crnoj boji, smeđe čizme savršeni su izbor za baš svaki ormar i stil koji, za razliku od crne boje, uvijek dolazi s dozom boemskog šarma. Ove jeseni, smeđe čizme svoje su mjesto pronašle u baš svakoj kolekciji – od high enda preko high streeta do brendova posvećenih kvalitetnoj i klasičnoj obući s trendi pomakom. Iza najboljih jesenskih modela smeđih čizama nalazi se inspiracija stilom sedamdesetih godina prošlog stoljeća kada su čizme bile jedan od omiljenih modela obuće, a smeđa boja nezaobilazni dio jesenske palete boja. Spoj smeđe boje i različitih modela čizama i ove je godine ponudio savršeni modni dodatak za jesensku sezonu koji će jednako dobro izgledati u kombinaciji s romantičnim haljinama, poslovnim klasicima, ležernim vikend izdanjima i cool komadima za sve jesenske tulume.

Svaki model koji možete poželjeti u pregršt raskošnih nijansi smeđe boje – smeđe čizme jedan su od komada koje se isplati dodati u jesensku garderobu.

Od kaubojskih čizama u smeđoj boji kao jednog od it modela sezone preko modela s debelim potplatom do jednako trendi, ali mrvicu elegantnijih visokih čizama do koljena, u nastavku donosimo izbor trideset najboljih modela čizama sezone koje su obojale bogate nijanse smeđe boje.

Aldo
ABO
H&M Premium Quality
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Mango
Zara
H&M
Dear Frances
Dear Frances
Sézane
Aldo
H&M
Sézane 
Staud
Sézane 
Mango
Tommy Hilfiger
Dear Frances
Sézane
Sézane
Gianvito Rossi
Aldo
Tommy Hilfiger
Dear Frances
H&M
Mango
Mango
Zara

Foto: Instagram, Aldo, Dear Frances, H&M, Mango, Net-a-porter, Sézane, Tommy Hilfiger, Zara

2